Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όπως πάντα, δεν χωράει υποτίμηση

Όπως πάντα, δεν χωράει υποτίμηση

img_9041


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τρέξει τις τελευταίες εβδομάδες ένα εξαιρετικό νικηφόρο σερί. Κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα χάρη στη σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζει τα παιχνίδια και την αυτοπεποίθηση με την οποία τα τελειώνει. Ο αντίπαλος μας Άρης αυτή την εβδομάδα είναι χαμηλά στην βαθμολογία και μετράει 6 μόνο βαθμούς. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί.

Για την ομάδα της Λεμεσού, μια ήττα από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ είναι μες το πρόγραμμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα χάσει το παιχνίδι αμαχητί, αλλά ότι θα έρθει στη Λευκωσία χωρίς το παραμικρό άγχος. Αν δει ότι μπορεί να κερδίσει κάτι από το ματς, θα το κυνηγήσει με ότι έχει και δεν έχει. Η σοβαρή ΟΜΟΝΟΙΑ όμως, δεν θα τον αφήσει ούτε να το διανοηθεί. Και με αυτή την νοοτροπία πρέπει να μπει στο γήπεδο, αυτήν που εδώ και 3 εβδομάδες τελειώνει τα παιχνίδια μέχρι το 15.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι προφανώς η πιο δυνατή ομάδα από τις 2. Διαθέτει καλύτερες μονάδες, καλύτερο σύνολο και ένα φανταστικό κόσμο στο πλευρό της. Αν οι πράσινοι μπουν στον αγωνιστικό χώρο με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση ο Άρης δεν θα ξέρει τι τον κτύπησε. Αν όμως υποτιμηθεί ο αντίπαλος και η ομάδα μπει χαλαρά στο παιχνίδι, στο τέλος θα τρέχουμε και ίσως να μην προλάβουμε!