Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έδειξε χαρακτήρα, βλέπει μπροστά

Έδειξε χαρακτήρα, βλέπει μπροστά

sak_8311


Δεν ήταν αψεγάδιαστη η χθεσινή εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάθε άλλο. Υπήρξαν αρκετά που χρήζουν βελτίωσης, άλλωστε ακόμα και ο Τόνι Σαβέφσκι υπέδειξε κάποια από αυτά στην διάσκεψη μετά τον αγώνα. Η ουσία όμως είναι πως οι πράσινοι πήραν τη νίκη σε ένα γήπεδο παραδοσιακά αφιλόξενο, αφήνουν πίσω τους την ισοπαλία με τον Άρη και ετοιμάζονται για νέο σερί.

Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο αποδίδεις εξαιρετικά και η νίκη δεν έρχεται, άλλες δεν παίζεις το ίδιο καλά όμως παίρνεις το τρίποντο. Έτσι ήταν και ο χθεσινός αγώνας, με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 60 να επιβάλλεται, αλλά να σβήνει το διακόπτη μετά το γκολ που δέχθηκε και να χρειάζεται στο τέλος την κλάση του Μορέιρα. Προτιμάμε όμως να περνάμε από το Δασάκι με μέτριες εμφανίσεις παρά να πετάμε και να αφήνουμε βαθμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες είχε να νικήσει παράδοση και απουσίες, το έπραξε και έχει χρόνο στη συνέχεια να παίξει και μπαλίτσα.

Επόμενος αντίπαλος ο Ερμής. Η ομάδα που έχτισαν Φανιέρος και Παναγιώτου όχι μόνο δεν μπορεί να υποτιμηθεί, αλλά αξίζει και ποδοσφαιρικού σεβασμού. Για να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παίξει καλύτερα, να ξεδιπλώσει στο χορτάρι του ΓΣΠ εκείνες τις αρετές που χαροποίησαν τον κόσμο της και φόβισαν τους αντιπάλους τις προηγούμενες εβδομάδες και να δείξει ξανά χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Είμαστε βέβαιοι πως θα το πράξει.