Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλίπιο: “Σκεφτόμουν να σταματήσω την μπάλα”

Αλίπιο: “Σκεφτόμουν να σταματήσω την μπάλα”

img_3621


Αρκετά δύσκολες στιγμές είχε στη καριέρα του ο Αλίπιο Μπραντάο, που ξεκίνησε με όνειρα όπως χιλιάδες συμπατριώτες του, όμως πριν συμπληρώσει τα 21 του χρόνια ένιωθε μεγάλη απογοήτευση από την προσπάθεια εκμετάλλευσης του.

Θυμίζουμε πως ο Αλίπιο το 2008 αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης όμως το 2010 δόθηκε ως ένα από τα έμψυχα ανταλλάγματα στην Μπενφίκα για την μεταγραφή του Ντι Μαρία στους Μαδριλένους. Η ομάδα της Λισσαβόνας ποτέ δεν του έδωσε την ευκαιρία και δόθηκε δανεικός σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Πορτογαλίας ενώ πριν ρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον παραχώρησαν σε ομάδα των Αραβικών Εμιράτων!

Ο Βραζιλιάνος άνοιξε την καρδιά του σε συνέντευξη σε Πορτογαλόφωνο μέσο (η συνέντευξη αφορούσε παλιό του συμπαίκτη), αποκαλύπτοντας πως πριν έρθει για δοκιμαστικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σκεφτόταν να σταματήσει το ποδόσφαιρο! Η ΟΜΟΝΟΙΑ του άνοιξε μια νέα πόρτα στη ζωή του όπως παραδέχεται.

“Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, σκεφτόμουν ακόμα και να σταματήσω το ποδόσφαιρο, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ που έδωσε την ευκαιρία να παίξω ξανά και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο”, είπε ο νεαρός άσος.

Συνεχίζοντας ο Βραζιλιάνος, ανέφερε: “Εδώ με υποδέχθηκαν ζεστά, με αγκάλιασαν, και παίζω ξανά μετά από τρία χρόνια. Βλέποντας όμως τα πράγματα καθαρά επαγγελματικά, είμαι νέος ακόμα, και ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παραμένει στους στόχους μου”.