Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Δεν θα ρισκάρουμε εάν δεν είναι έτοιμος” (audio)

“Δεν θα ρισκάρουμε εάν δεν είναι έτοιμος” (audio)

img_1928


Για την προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αφορά το ντέρμπι με το Αποέλ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου των πράσινων δήλωσε πως εάν ο Ζοάο Πάουλο δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν θα ρισκάρουν στο τριφύλλι με το φόβο να τον χάσουν για μεγαλύτερο διάστημα.

“Νιώθουμε δυνατοί, περιμένουμε το παιχνίδι με ανυπομονησία, είμαστε καλύτερη ομάδα και θέλουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει τη Δευτέρα στο γήπεδο. Ο κάθε ποδοσφαιριστής προετοιμάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι παιχνίδια που μιλάει η ψυχή και η καρδιά. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και πάθος”, σχολίασε για το ντέρμπι.

“Ο Ζ.Π.Αντράντε πέρασε από ιατρικές, διαγνώστηκε κάποιο πρόβλημα, του δόθηκε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, θα δούμε εάν θα είναι έτοιμος. Εάν δεν θα είναι έτοιμος δεν θα ρισκάρουμε και να τον χάσουμε για μεγαλύτερο διάστημα. Ο Εφραίμ δεν θα προλάβει, ο Σερφά έκανε και σήμερα κανονικά προπόνηση και το τεχνικό επιτελείο θα αποφασίσει εάν θα αγωνιστεί. Ο Σκαραμοτσίνο δείχνει να είναι έτοιμος”, είπε για τους τραυματίες.