Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιμένουν για Μπεν Σιμόν – Νεότερα με “Σούμι” και Χριστόπουλο

Επιμένουν για Μπεν Σιμόν – Νεότερα με “Σούμι” και Χριστόπουλο


Μετά το ναυάγιο με τον Έλι Γκούντμαν, στην ΟΜΟΝΟΙΑ στρέφονται σε άλλες λύσεις για τον πράσινο πάγκο. Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν ήταν του Ρουμάνου πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μάριους Σουμούντικα. Μάλιστα τα πρόσφατα ρεπορτάζ στη Ρουμανία λένε πως ο “Σούμι” είναι κοντά σε συμφωνία με το τριφύλλι! Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που στη Ρουμανία γράφονται πολλά που στην τελική δεν επιβεβαιώνονται, οπότε ας κάνουμε υπομονή για το συγκεκριμένο όνομα.

Ένας άλλος υποψήφιος για τον πάγκο του τριφυλλιού, ο ελλαδίτης Γιάννης Χριστόπουλος, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Ουκρανικής Ταβρίγια. Ο Χριστόπουλος ήταν περιζήτητος το καλοκαίρι, όμως επέλεξε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ουκρανία. Δυστυχώς δεν πήγε με τις καλύτερες προϋποθέσεις εκεί, καθώς η ουκρανική ομάδα ήταν τιμωρημένη λόγω των χρεών και δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές. Δουλεύοντας κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές, σε 18 αγώνες πέτυχε μόνο 2 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ από την ομάδα αφαιρέθηκαν και βαθμοί από την ΟΥΕΦΑ. Τώρα συζητάει με τους Ουκρανούς για το ύψος της αποζημίωσης του. Εάν από την ΟΜΟΝΟΙΑ κάνουν κίνηση τώρα που μένει ελεύθερος θα το δούμε.

Οι ανθρώποι της ομάδας μας πάντως κρατάνε στην κορυφή της λίστας το όνομα του Ραν Μπεν Σιμόν, παρά το ότι ο Ισραηλινός συνεχίζει στον πάγκο την Χάποελ Τελ Αβίβ. Ίσως ο ίδιος να τους ενημέρωσε πως θα προσπαθήσει να απεγκλωβιστεί από το συμβόλαιο του και έτσι παραμένει στους πρώτους στόχους. Από την αρχή ήταν θετικός στο να εργαστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφθασαν νέα ονόματα από Γερμανία, χωρίς όμως να σημειωθεί οποιαδήποτε εξέλιξη με κάποιον από αυτούς.