Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ε αυτή τη φορά, θα είναι πενταψήφιος!

Ε αυτή τη φορά, θα είναι πενταψήφιος!

img_8826


Στα τελευταία 3 εντός έδρας παιχνίδια της, η ΟΜΟΝΟΙΑ άγγιξε τις 10.000 εισιτήρια, αλλά δεν τα έχει ακόμα ξεπεράσει. Ο κόσμος στο γήπεδο βέβαια ήταν πολύ περισσότερος από 10.000, όμως επίσημα καταγράφηκαν λιγότερα. Κόντρα στον Ερμή, το φράγμα αυτό επιβάλεται να σπάσει!

Η ομάδα μας μπαίνει σε ένα κύκλο από καθοριστικά παιχνίδια και πρέπει να νιώθει σε κάθε λεπτό τους, πως δεν είναι μόνη. Αρχίζοντας από το ματς με τον Ερμή, πρέπει να γεμίζουμε το ΓΣΠ, να το κάνουμε πραγματική έδρα και να πατάμε τον αντίπαλο στο λαιμό! Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μάθει να παίζει πάντα με το δωδέκατο στο πλευρό της και το ίδιο θα κάνει και αυτή την βδομάδα!

Λεπτομέρειες για την προπώληση:

Άρχισε από χθες (03/12) το απόγευμα η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ερμή, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στο Γ.Σ.Π., στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η προπώληση μέσω του Online Ticketing θα ξεκινήσει το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (08/12), στις 12:00, ενώ από την Τετάρτη εισιτήρια θα υπάρχουν και στην Green Boutique μέχρι το Σάββατο (07/12), στις 14:00. Εισιτήρια θα πωλούνται και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, από τις 15:30. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του Γ.Σ.Π.

Υπενθυμίζεται πως μέσω του Online Ticketing, οι φίλοι της ομάδας μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση από την οποία θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Λόγω του περιορισμένο αριθμού διαθέσιμων θέσεων στη Δυτική κερκίδα, δεν θα εκδίδονται παιδικά εισιτήρια αγώνα για τη συγκεκριμένη κερκίδα, παρά μόνο εισιτήρια διαρκείας όλων των ειδών. Η προπώληση των παιδικών εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από την Green Boutique και αφορά μόνο την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα.

Για σκοπούς καλύτερου ελέγχου των εισιτηρίων, τα παιδιά που θα κατέχουν παιδικό εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας, θα εισέρχονται σε κάθε κερκίδα από ξεχωριστή θύρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ4, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α4 και στη Βόρεια από τη Θύρα Β4.

Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:

• Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
• Μέσω του OnlineTicketing
Οι τιμές εισιτηρίων:
• Κανονικό: 10 ευρώ
• Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, μόνο για την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα, για παιδιά κάτω των 12 χρόνων (στη Δυτική κερκίδα μόνο παιδικά εισιτήρια διαρκείας).
Μείωση της τιμής των εισιτηρίων
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε όπως μειώσει ξανά την τιμή των εισιτηρίων, αφού έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στον τόπο μας, οι οποίες έχουν επηρεάσει την καθημερινότητά μας. Το Δ.Σ. αναγνωρίζει το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί τρόπο ζωής για τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και συνεπώς θέλει να προσφέρει στο κάθε μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας τη δυνατότητα να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα