Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλουν να κρατήσουν Κάσερες και Λοΐζου

Θέλουν να κρατήσουν Κάσερες και Λοΐζου


Στις συνομιλίες με το Ντομίγκος Πασιένσια, ο Πορτογάλος προπονητής είχε θέσει θέμα να φέρει μαζί του 5μελές τημ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το γεγονός αυτό ανέβασε το ήδη υψηλό κασέ του σε επίπεδο που δεν άντεχε η ΟΜΟΝΟΙΑ και κάπου εκεί μπήκε φρένο στις συνομιλίες. Είναι λογικό οι προπονητές να θέλουν να δουλέψουν με δικούς τους άνθρωπους, 5 άτομα όμως κρίθηκαν πολλά.

Έχει γίνει ξεκάθαρο πως δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης των Αλεχάντρο Κάσερες και Χριστόφορου Λοΐζου. Οι δυο τους θα αποτελέσουν το συνδετικό κρίκο μεταξύ της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας και της επόμενης, έτσι ώστε να διευκολύνουν την προσαρμογή και να μικρύνουν τη μεταβατική περίοδο. Έτσι κι αλλιώς την τελευταία φορά που οι 2 τους είχαν απομακρυνθεί, οι ιθύνοντες του σωματείου δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την διάδοχο κατάσταση και δεν θέλουν να ρισκάρουν ξανά.

Το πόσο σημαντικός είναι ο Κάσερες, φαίνεται και από το γεγονός πως 3 φορές, έχει αναλάβει ρόλο προσωρινού προπονητή, μετά από αποδεσμεύσεις τεχνικών. Οι περισσότεροι προπονητές πάντως είναι θετικοί να δουλέψουν με τους Κάσερες-Λοΐζου και να φέρουν μαζί τους μόνο βοηθό.