Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με “καινούριο” άξονα

Με “καινούριο” άξονα

img_9662


Αρκετά διαφορετικός θα είναι ο άξονας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι με την Ένωση, σε σύγκριση πάντα με αυτόν που παρέταξαν οι Κάσερες-Στάροβλαχ, κόντρα στην Ανόρθωση. Ο Μάρκο Σοάρες έχει ήδη αποχωρήσει, ενώ η απουσία του Άνθονι Σκαραμοτσίνο ίσως ισοδυναμεί με μετακίνηση του Ρενάτο Μαργκάσα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η επιστροφή του Λεάντρο στην εντεκάδα είναι δεδομένη, όπως και η παρουσία του Νούνο Ασσίς σε αυτήν. Από κει και πέρα, ένα σενάριο είναι να παραμείνει στον άξονα ο Ρενάτο Μαργκάσα και να ξεκινήσει αριστερό μπακ ο Χριστόφορος Χαραλάμπους. Συμπτωματικά ο Χριστόφορος είχε ξεκινήσει και στο περσινό παιχνίδι με Παραλίμνι, από το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε νικήτρια με 0-1.

Αν όμως ο Ρενάτο μετακινηθεί, μιας και έρχονται και ντέρμπι χωρίς Σκάρα, επικρατέστερο σενάριο είναι φανέλα βασικού να πάρει ο Μπρούνο Αγκουϊάρ και την τριάδα να αποτελέσουν Μπρούνο, Λέο και Νούνο. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο σενάριο, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την υγεία του Γιώργου Εφραίμ. Αυτό φέρει το Γιώργο στο φτερό, το Σκέμπρι σε ρόλο επιτελικού και τους Ασσίς-Λεάντρο πίσω του.