Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη με, ή χωρίς το Ζοάο Πάουλο

Νίκη με, ή χωρίς το Ζοάο Πάουλο

img_9647


Είναι ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα, είναι και ένας από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες στο πρωτάθλημα. Λογικό είναι λοιπόν να ανησυχεί ο κόσμος αν θα προλάβει ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ. Ούτε χθες προπονήθηκε κανονικά πάντως, κάτι που δείχνει πως είναι δύσκολο. Η αγωνία θα κρατήσει μέχρι τη στιγμή που θα ανακοινωθούν οι εντεκάδες, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει κανένα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα, είτε παίξει ο Ζοάο Πάουλο είτε όχι. Το λέμε συχνά, πρέπει να στεκόμαστε στις παρουσίες και όχι στις απουσίες, ακόμα κι αν αυτές περιλαμβάνουν παίκτες του επιπέδου του Ζοάο. Οι Αλαμπί και Σερφά, αν τελικά δεν προλάβει ο Πορτογάλος, πρέπει να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό, να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να περιορίσουν τους επιθετικούς του αντιπάλου. Πρέπει βέβαια όλη η ομάδα να αμυνθεί σωστά, να αποφορτίσει την τελευταία γραμμή.

Δεν μπορούμε να αποπροσανατολιστούμε, το μυαλό μας πρέπει να είναι αποκλειστικά στο πως θα κερδίσουμε. Αν ο αντίπαλος δεν ονομαζόταν Αποέλ, με το ποδόσφαιρο που παίζει, δεν θα μας απασχολούσε τόσο αν θα παίξει ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε. Πάμε δυνατά, συγκεντρωμένα, να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το τρίποντο. Όποιους κι αν έχει η εντεκάδα.