Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη με Ανόρθωση και βλέπουμε

Νίκη με Ανόρθωση και βλέπουμε

img_6054


Οι 6 βαθμοί από την κορυφή, σίγουρα δεν είναι απόσταση που απαγορεύει τα όνειρα. Ειδικά με τη μορφή που έχει φέτος το πρωτάθλημα, με τις πρώτες 6 ομάδες να είναι κοντά, όλα είναι πιθανά. Το να μιλάμε όμως για πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, δεν έχει νόημα ή ουσία.

Δυστυχώς η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλα τα μεγάλα θέλω, έκανε πίσω. Ο ένας βαθμός σε ντέρμπι, μας κόβει τον αέρα είτε μας αρέσει είτε όχι. Η αυτοπεποίθηση του κόσμου, έχει κλονιστεί από την έλλειψη αυτής των παικτών και του τεχνικού τημ, αυτή είναι η αλήθεια. Κάθε φορά που πάμε να πιστέψουμε, τα χαλάμε στην τελική. Για αυτό λέμε, πως καλύτερα να πάρουμε τα ματς 1-1, προσγειωμένα και ταπεινά και θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να στοχεύσουμε.

Το έχουμε ξαναγράψει, η νίκη πάνω στην Ανόρθωση δεν είναι ικανή ούτε να δώσει διαπιστευτήρια τίτλου, ούτε να σβήσει τις άσχημες ψεσινές εντυπώσεις. Μπορεί όμως να αποτελέσει την αρχή για κάτι καλό. Η Ανόρθωση δεν είναι φόβητρο, ούτε όμως το Αποέλ ήταν και τους κάναμε μάγκες. Πάμε να πάρουμε το παιχνίδι λοιπόν, επιβάλλοντας το δικό μας ρυθμό και μετά βλέπουμε.