Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Να βρούμε όλοι τη δύναμη” (audio)

“Να βρούμε όλοι τη δύναμη” (audio)


Είναι σημαντικό όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ να βρουν τις δυνάμεις για να συνεχίσουν μετά τη χθεσινή ήττα, δήλωσε το πρωί στο ΣΠΟΡ FM ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε, όμως το σημαντικό τώρα είναι να επιστρέψει με νίκη επί της Ανόρθωσης.

Για το χθεσινό ματς:
Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε άλλο ένα παιχνίδι. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Είναι αλήθεια πως τις μέρες πριν το παιχνίδι οι παίκτες περίμεναν το παιχνίδι, όμως δυστυχώς είδαμε χθες την ομάδα μας να μην παρουσιάζεται όπως μπορεί, σύμφωνα με το εκτόπισμα της και όπως θέλει ο κόσμος. Όπως είπε ο προπονητής, δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν μπορέσαμε να επιβληθούμε και να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερη δυναμική ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το ότι έγινε κριτική σε άτομα:
Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να εντοπίσουμε που είναι τα προβλήματα. Το Σάββατο έχουμε την Ανόρθωση και εάν νικήσουμε, τα δεδομένα θα αλλάξουν. Έχουμε τη διακοπή και την ευκαιρία να ηρεμήσουμε. Οι βαθμολογικές διαφορές δεν είναι μεγάλες, 6 βαθμοί διαφορά καλύπτεται. Μετά από μια αποτυχία ο καθένας μας προσπαθεί να δει τι πήγε λάθος, όπως και στις νίκες και στις ήττες, όλοι έχουμε ευθύνη. Δεν είναι σωστό να στρεφόμαστε σε άτομα. Είναι σημαντικό να βρούμε τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε.

Για τη διαιτησία:
Η νίκη του Αποέλ ήταν δίκαιη, αυτή είναι η πραγματικότητα, και μόνο εάν δούμε τα δικά μας θα πάμε μπροστά. Υπάρχει και το κεφάλαιο διαιτησία, με όλο τον κόσμο να είδε πως είχαμε 2 πέναλτι, όμως δυστυχώς αυτοί που έπρεπε δεν τα είδαν. Το Δ.Σ. έχει δοκιμάσει όλα τα νόμιμα μέσα για να διασφαλίσει την προστασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως φαίνεται πως δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα.

Για την μεταγραφική Ιανουαρίου:
Στο παρών στάδιο δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε για το Σοάρες, ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην μεταγραφική. Δεν χωρούν λάθη. Ότι ευρώ φεύγει από την ομάδα θα πρέπει να επενδύεται σωστά για να φέρει κέρδος. Με αυτή τη φιλοσοφία θα κινηθούμε. Εάν θα κάνουμε μεταγραφική κίνηση, θα προσπαθήσουμε να μην έχει ψηλό κόστος και να προσφέρει στην ομάδα ουσία και στοιχεία που χρειάζεται.

Για την προετοιμασία:
Η ομάδα μας θα έχει απογευματινή προπόνηση, και θα πάει συνεχόμενα μέχρι τον αγώνα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο το Σάββατο, με μία νίκη θα επιστρέψουμε. Υπάρχει και η διακοπή και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με μια νίκη. Να βρούμε όλοι τη δύναμη.

Ακούστε το ηχητικό με τις δηλώσεις: