Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ντεμπούτο με καλά στοιχεία ο Μεγκόλο

Ντεμπούτο με καλά στοιχεία ο Μεγκόλο


Ένα από τα θετικά του ψεσινού παιχνιδιού κόντρα στον Ερμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν ότι έκανε ντεμπούτο ο Τζάστιν Μεγκόλο. Ο Καμερουνέζος αντικατέστησε τον Ούκας Γκικίεβιτς στην κορυφή της επίθεση της ομάδας. Όπως αναμενόταν, απέδειξε πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολύ διαφορετικά στοιχεία από τον Πολωνό, που μπορεί να προσφέρει προφανώς διαφορετικά πράγματα.

Αυτό που επιβεβαιώθηκε καταρχάς είναι ότι διαθέτει τρομερή ταχύτητα. Η τροπή που πήρε το παιχνίδι δεν ευνόησε ώστε να το δείξει επανειλημμένα, αλλά ο Τζάστιν με χώρο μπροστά του είναι κίνδυνος θάνατος. Κατά τα άλλα, κράτησε καλά τη μπάλα σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ έγινε και σε μια φάση απειλητικός με κεφαλιά μετά από στημένη φάση.

Κάθε λεπτό που παίρνει ο Μεγκόλο είναι ευεργετικό για τον ίδιο. Είναι άλλωστε μόνο 21 χρόνων και χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Είναι πάντως θετικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να αποκτήσει άλλο ένα παίκτη για την επίθεση της. Ο Γκικίεβιτς έχει ήδη 3 κίτρινες, ενώ ο Αντρέ Σκέμπρι αποδίδει καλύτερα στα άκρα. Ο Μεγκόλο θα έχει ευκαιρίες και ελπίζουμε να τις αρπάξει από τα μαλλιά.