Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο Λέο έχει τριετές κλειστό”

“Ο Λέο έχει τριετές κλειστό”

img_9662


Σημερινό δημοσίευμα της KSPORTS της καθημερινής, φέρει τον Λεάντρο Μαρκολίνι στο στόχαστρο του Απόλλωνα. Αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος είναι δυσαρεστημένος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ότι ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης ετοιμάζει κόλπο γκρόσο για την απόκτηση του.

Επικοινωνήσαμε με πηγή κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να ρωτήσουμε κατά πόσον είναι υπόψη τους τα πιο πάνω. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι ο Λεάντρο Μαρκολίνι έχει κλειστό τριετές συμβόλαιο και καμιά ομάδα δεν έχει προσεγγίσει τη διοίκηση του σωματείου για απόκτηση του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι κι αλλιώς δεν έχει προπονητή ώστε να αξιολογήσει αν θα ήταν σύμφωνος με παραχώρηση του τη στιγμή που ήδη η ομάδα μας χάνει ένα παίκτη στα χαφ, το Μάρκο Σοάρες.

Η άποψη μας είναι πως αν τελικά κατατεθεί πρόταση για το Λεάντρο, θα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο να παραχωρηθεί. Ήδη είναι δεδομένη η φυγή του Μάρκο Σοάρες, ενώ τουλάχιστον στα ντέρμπι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στερηθεί στα χαφ και το Ρενάτο Μαργκάσα, αφού ο Πορτογάλος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Άνθονι Σκαραμοτσίνο στο αριστερό άκρο. Οι ευθύνες του Λεάντρο αυξάνονται κατακόρυφα και θα πρέπει άμεσα να αφήσει πίσω του το κακό δεύτερο μισό του 2013 και να ανεβεί, να θυμίσει το Λέο που έτρωγε το γήπεδο με το κουταλάκι μέχρι το καλοκαίρι.