Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο μήνας κρίνει την παραμονή Εμπέμπα

Ο μήνας κρίνει την παραμονή Εμπέμπα

img_4795


Δεν έχει ακόμα πάρει επίσημα λεπτά στο πρωτάθλημα ο Πιέρ Εμπέμπα και η παραμονή του από το Γενάρη και μετά δεν είναι βέβαιη. Μάλιστα ο Δεκέμβριος αναμένεται πως θα κρίνει αν τελικά ο Κογκολέζος με βελγικό διαβατήριο θα μείνει στην ομάδα μας. Με δεδομένο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει μόνο ντέρμπι το μήνα αυτό, ο Πιέρ πρέπει να αποδείξει μέσω των προπονήσεων πως αξίζει να παίξει.

Από τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα του Εμπέμπα, δεν έχει κανένας το παραμικρό παράπονο. Το αντίθετο μάλιστα, όλοι μιλάνε για ένα εξαιρετικό παιδί, που τα δίνει όλα, που έχει κάνει αρκετή πρόοδο. Μάλιστα όταν το καλοκαίρι είχε γίνει συζήτηση να πάει κάπου δανεικός, δεν είχε αντίρρηση, αν αυτό ήταν προς το συμφέρον της ομάδας και του ιδίου. Το θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή αποτελεί την 4η επιλογή του Σαβέφσκι πίσω από Ζοάο Πάουλο, Σερφά, Αλαμπί, ενώ στο ρόστερ είναι και ο υποσχόμενος Γκανίου. 5 κεντρικοί αμυντικοί για μια ομάδα που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, είναι πλεονασμός.

Το τεχνικό τιμ αλλά και η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προβληματίζονται αρκετά για τη περίπτωση. Όλα δείχνουν όμως πως όσο πλησιάζει ο Γεννάρης, τόσο θα εντείνονται οι προσπάθειες για να βρεθεί λύση, έτσι ώστε να απαλλαχθεί η ομάδα από το συμβόλαιο, το οποίο πάντως είναι από τα χαμηλά στο ρόστερ.