Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Το κεντρί: “ΠΡΟΣΟΧΗ!”

Το κεντρί: “ΠΡΟΣΟΧΗ!”

bee-vs-wasp-1a-1


Σήμερα θα γράψω για ένα θέμα όχι καθαρά αγωνιστικό, αλλά τόσο σοβαρό και κρίσιμο που επηρεάζει άμεσα το αγωνιστικό. Αυτό το θέμα δεν είναι άλλο από τις τιμωρίες που δέχεται η ομάδα μας. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι την περασμένη Τετάρτη εγλιτώσαμεν την ξυστά. Και εννοώ ότι το γεγονός της επιβολής τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών για σοβαρά επεισόδια ήταν κάτι περισσότερο από ορατό. Στο σημείο αυτό θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Συμφωνούμε ότι όλοι είδαμε πως ο Τσαγκάρης έγραψε ψέματα στο φύλλο αγώνος και θεωρούμε ότι το έκανε σκόπιμα για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Για όσους δεν το γνωρίζουν η διαδικασία παραπομπής μιας ομάδας στη δικαστική και στη συνέχεια η εκδίκαση των υποθέσεων είναι σχεδόν πλήρως τυποποιημένη, υπό την έννοια ότι για τους πειθαρχικούς εισαγγελείς και τη δικαστική επιτροπή το φύλλο αγώνος του διαιτητή και των παρατηρητών αποτελεί το Α και το Ω για τις αποφάσεις τους και αυτό οφείλεται στους πειθαρχικούς κανονισμούς της ΚΟΠ καθώς και στην προκήρυξη πρωταθλήματος και κυπέλλου. Είναι το φύλλο αγώνος κάτι σαν ευαγγέλιο.

Τα πιο πάνω τα αναφέρω για να σας δώσω να καταλάβετε ότι άπαξ και το φύλλο αγώνος φτάσει στα γραφεία της ΚΟΠ και έχουν περάσει 24 ώρες από το παιχνίδι, ο χαττάς εγίνηκεν. Και μπαίνω στο ζουμί. Γνωρίζουμε όλοι ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε βδομάδα και τα αισθήματα που τρέφουν απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μας περιμένουν στη γωνιά κάθε αγωνιστική γυρεύοντας αφορμή να μας παραπέμψουν. Το ζούμε χρόνια τώρα και όλοι μας εξοργιζόμαστε γι’ αυτό. Κατανοώ ότι πρέπει να βρούμε τρόπους αυτή η κατάσταση να αλλάξει και κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει εχτές. Μέχρι τότε όμως χρειάζεται ΠΡΟΣΟΧΗ. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Δεκέμβρης και ο Γενάρης θα κρίνουν για την ομάδα μας όλη τη χρονιά. Είμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή σε μια από τις πιο κρίσιμες χρονιές της ιστορίας μας. ΜΗΝ τους δίνετε αφορμές. Γλιτώσαμε το κεκλεισμένων με τον Ερμή, όμως το επόμενο εντός έδρας είναι με την  Ανόρθωση και το μεθεπόμενο με τον Απόλλωνα. Επομένως αντιλαμβανόμαστε όλοι ποιος θα είναι ένας από τους στόχους των γνωστών “κυρίων” την Κυριακή. Απλά για να είμαστε προετοιμασμένοι να σας υπενθυμίσω ότι την Κυριακή στον πάγκο του Ερμή θα κάθεται ο Νίκος Παναγιώτου και αναπληρωματικός τερματοφύλακας είναι ο Άθως Χρυσοστόμου. Θεωρήστε επομένως τις προκλήσεις προς την κερκίδα κάτι περισσότερο από σίγουρες. Προς Θεού ΜΗΝ πέσετε στην παγίδα τους. Επίσης όλοι πηγαίνετε στο γήπεδο θεωρώντας βέβαιο πως ο Ασίς θα πάρει κίτρινη κάρτα. Χωνέψτε το από τώρα. Μην αντιδράσετε ξεπερνώντας τα όρια. Αυτό θέλουν και γι’ αυτό θα παλέψουν. Το σχέδιο είναι οργανωμένο. Υποχρεούμαστε να τους το χαλάσουμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την καλύτερη ομάδα και ακριβώς επειδή τον τελευταίο καιρό το αντιλήφθηκαν όλοι ξεκίνησαν να μηχανεύονται δόλιους τρόπους για να την σταματήσουν. Εμείς ως οπαδοί πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας κάνοντας κάθε βδομάδα το γήπεδο καζάνι χωρίς να δίνουμε αφορμές για τιμωρίες διατηρώντας την υπομονή μας ακόμα και σε στιγμές που οι προκλήσεις που θα δεχόμαστε θα είναι εξόφθαλμες. Οι παίκτες από την πλευρά τους διαθέτουν την κλάση και την ικανότητα να βουλώνουν στόματα και να χαλούν ύπουλα σχέδια εντός αγωνιστικού χώρου. Την απάντηση θα την δώσουμε όλοι μαζί τον Μάιο. ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ μέχρι τότε.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Το Κεντρί 6/12/2013