Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήταν πέναλτι, αλλά ας μην σταθούμε άλλο σε αυτό

Ήταν πέναλτι, αλλά ας μην σταθούμε άλλο σε αυτό

sak_0007


Ο σημερινός αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ερμή, ήταν δύσκολος για τον οποιοδήποτε διαιτητή. Δυνατά μαρκαρίσματα αμφισβητούμενες φάσεις, μπόλικο πάθος. Στο τέλος της ημέρας ο Γιαννάκης Αναστασίου έκανε λάθη σε μια φάση που δεν υπέδειξε πέναλτι στον Τόνι Τέιλορ, αλλά και στον πειθαρχικό έλεγχο.

Η φάση του Τέιλορ από την τηλεόραση είναι μάλλον ξεκάθαρη (όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο πιο κάτω). Όσον αφορά τις κάρτες, για δεύτερη αγωνιστική στο σπίτι της κόντρα σε μικρή ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχεται κάρτες για ψύλλου πήδημα, με τον αντίπαλο να προστατεύεται σχεδόν προκλητικά. Ο Μπεμπά έπρεπε να αποβληθεί, στο δυνατό φάουλ στον Ρενάτο Μαργκάσα στο 75′, μπροστά στα μάτια του ρεφ.

Κατά την άποψη μας, το να ασχοληθούμε περισσότερο με τη διαιτησία του Αναστασίου είναι σε αυτό το στάδιο λανθασμένο. Η διοίκηση πρέπει βέβαια να κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να προστατευθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ από περίεργους ορισμούς και σφυρίγματα, αλλά παίκτες, τεχνικό τημ και κόσμος πρέπει να τα αφήσουν πίσω τους. Η συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτείται καθαρό μυαλό! Το οποίο αν είχαμε στα δυο παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς, θα κερδίζαμε ανεξάρτητα από το τι έκαναν οι ρεφ.