Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ακόμα κι αν δεν προλάβει ο Γιώργος…

Ακόμα κι αν δεν προλάβει ο Γιώργος…

img_3222


Με τα μούτρα στον Γιώργο Εφραίμ έχει πέσει το ιατρικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα μηνύματα από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ενθαρρυντικά για τον αρχηγό της ομάδας, που έχει όπως όλα δείχνουν καλές πιθανότητες να ηγηθεί της προσπάθειας κόντρα στην έκπληξη του πρωταθλήματος Ερμή Αραδίππου.

Ασφαλώς όλοι προτιμούν ο Εφραίμ να παίξει κανονικά την Κυριακή, αν είναι 100% έτοιμος μάλιστα να βρεθεί κιόλας στην εντεκάδα. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι βέβαιο, στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμοι και για το ενδεχόμενο να παραταχθούν χωρίς αυτόν. Το ίδιο έκαναν άλλωστε και τις τελευταίες 2 αγωνιστικές και είναι αντιληπτό πως, είτε παίξει είτε δεν παίξει ο Εφραίμ, η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να κερδίσει τον Ερμή για πολλούς λόγους, ο κυριότερος όμως είναι ο προφανής, ο βαθμολογικός. Μπαίνουμε σε ένα κύκλο δύσκολων αγώνων και θα ήταν ιδανικό αν μπαίναμε με το δεξί. Έχουμε καλύτερη ομάδα, ανεξάρτητα από τις απουσίες και το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τους παίκτες μας.