Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Η σελίδα έχει γυρίσει”

Ανακοίνωση ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Η σελίδα έχει γυρίσει”

img_1872


Μετά τις δηλώσεις του Ράινερ Ράουφμαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ακολούθησε ανακοίνωση, μέσω της οποίας η διοίκηση μιλάει για “νέα σελίδα” στην ομάδα μας. Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Πολύ σημαντικό παιχνίδι περιμένει την ομάδα μας το Σάββατο με αντίπαλο την Ανόρθωση, το οποίο όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια για να κερδίσουμε. Η απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας, σε συνδυασμό με τα παιχνίδια που υπολείπονται μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά και την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα μας, είναι δεδομένα που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε πως θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σελίδα έχει γυρίσει και η επόμενη μέρα επιβάλλεται να μας βρει όλους ενωμένους. Αυτό χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι θέλουμε, ζητάμε και εργαζόμαστε για τον ίδιο στόχο. Να οδηγήσουμε την ομάδα μας ξανά στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, εκεί που της αξίζει να βρίσκεται και εκεί που την προστάζει η ιστορία της να βρίσκεται. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε για τους παππούδες μας, τους πατεράδες μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπει μόνο μπροστά, με περηφάνια, πυγμή και δυναμισμό. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Πάμε να κερδίσουμε!”