Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναμένοντας τις εξελίξεις

Αναμένοντας τις εξελίξεις


Όσο οι μέρες περνάνε και η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει χωρίς προπονητή, η αγωνία μεγαλώνει. Σήμερα δεν αναμένονται οποιεσδήποτε εξελίξεις στο θέμα Ραν Μπεν Σιμόν μιας και στο Ισραήλ είναι αργία, έτσι αν προκύψει οτιδήποτε θα αφορά άλλο προπονητή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ψάξει κάποιες περιπτώσεις όμως δίνεται η εντύπωση πως προτεραιότητα δίνεται στον Ισραηλινό.

Η κατάσταση πάντως περιπλέκεται αρκετά από το συμβόλαιο που διατηρούν, αλλά και τις δηλώσεις που κάνουν η Χάποελ και ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ. Από τα όσα γράφονται στη γειτονική χώρα, πολύ δύσκολα θα αποδεσμευτεί ο Μπεν Σιμόν και μάλλον στο τέλος της ημέρας η ΟΜΟΝΟΙΑ απλά χάνει χρόνο. Το λέμε γιατί καλές περιπτώσεις υπάρχουν κι άλλες κάποιες μάλιστα πολύ καλύτερες. Χαρακτηριστικά τις τελευταίες 48 ώρες η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τεχνικό που έχει πετύχει πολλά περισσότερα, είναι σε εξαιρετική ηλικία, αλλά μάλλον το θέμα σκαλώνει στην απαίτηση του να φέρει τημ 5 ατόμων, κάτι που εκτοξεύει στα ύψη το κόστος.

Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει μέσα στις επόμενες 2 άντε 3 να κλείσει προπονητή. Διαφωνούμε ότι υπάρχει χρόνος, αφού ειδικά αν ο καινούριος δεν ξέρει την ομάδα, θα πρέπει να εγκλιματιστεί, να μάθει το ρόστερ και να αρχίσει να περνάει τη φιλοσοφία του. Ο Ιανουάριος περιλαμβάνει ΑΕΛ και Απόλλωνα, ας μην το ξεχνάμε. Και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ξεκολλήσει από τον Μπεν Σιμόν, το ξαναλέμε υπάρχουν πολύ καλοί προπονητές εκεί έξω.