Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν φανεί αυτή συνεπής

Αν φανεί αυτή συνεπής

img_3339


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο επόμενος αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ερμής, αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Έχοντας κερδίσει ήδη το Αποέλ, και αγνοώντας την ήττα στα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ, ο Ερμής δικαιούται να νιώθει περήφανος για τα όσα έχει πετύχει και να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Ο αντίπαλος λοιπόν πρέπει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό. Μέχρι εκεί όμως, τίποτα περισσότερο. Γιατί αυτός ο αγώνας, όπως κάθε προηγούμενος και επόμενος στις εγχώριες διοργανώσεις εξαρτάται αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ότι κι αν κάνει ο Ερμής, αν οι πράσινοι του Σαβέφσκι φανούν συνεπείς και ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο χορτάρι, θα πάρουν το τρίποντο εύκολα ή δύσκολα.

Αυτή την πεποίθηση, ότι τα πάντα εξαρτώνται από την ΟΜΟΝΟΙΑ, την έχουμε ήδη εκφράσει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πρέπει να εμπεδωθεί στο DNA όλων μας, πως εμείς ορίζουμε την τύχη μας. Ακόμα και κόντρα στον Άρη όταν ο αντίπαλος έπαιζε με 12 παίκτες, το αποτέλεσμα θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι υπέρ μας. Ας κάνουμε εμείς κάθε εβδομάδα το καθήκον μας λοιπόν και μετά βλέπουμε και τα άλλα.