Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ασσίς: “Έχουμε ομάδα ικανή, πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί”

Ασσίς: “Έχουμε ομάδα ικανή, πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί”


Μιλώντας στη μητρική του γλώσσα στην Ε.Σπυροπούλου για λογαριασμό του Balla.com.cy, ο Νούνο Ασσίς, σχολίασε τη χθεσινή απόδοση της ομάδας, ενώ ρωτήθηκε και για τι κατά τη γνώμη του φταίει.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νούνο Ασίς στο Balla:
Τι εικόνα σας άφησε το παιχνίδι;
Πιστεύω ότι δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, μετά μπορέσαμε να ισορροπήσουμε. Ένα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο aggressive, γιατί αλλιώς δεν έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε κάτι. Στην πορεία ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα γκολ. Και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ άσχημα. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δούμε τη συμπεριφορά μας, γιατί δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Η ομάδα σου διαμαρτύρεται για το διαιτητή, δια δύο πέναλτι. Θεωρείς ότι πιο καθοριστικά ήταν τα πέναλτι ή η κακή απόδοση της Ομόνοιας;
Πάντα επηρεάζει μία απόφαση του διαιτητή, γιατι θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι αν έμενε με παίκτη λιγότερο ο αντίπαλος. Αλλά έχουμε συνηθίσει γιατί σε εμάς συμβαίνει πάντα αυτό. Αλλά αφήνοντας αυτό στην άκρη, πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα, γιατί έχουμε ομάδα για να τα καταφέρνουμε καλύτερα. Όμως τίποτα δεν χάθηκε, γιατί είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος και η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Γι’ αυτό πρέπει σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά.

Η Ομόνοια δεν έχει κερδίσει κάποιο ντέρμπι με τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πρόβλημα; Είναι ψυχολογικό;
Όχι, πιστεύω πως δεν είναι, γιατί υπάρχουν και παιχνίδια που παίξαμε καλά και δεν κερδίσαμε. Πιστεύω ότι είναι φάσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι, για παράδειγμα, με τον Ερμή πιστεύω ότι κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε και έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έχουμε όμως ομάδα για να παλέψουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Πιστεύω ότι θα δώσουμε μία μεγάλη χαρά στον κόσμο γιατί έχουμε ομάδα ικανή να κερδίζει.