Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βλέπουν και προς Ισραήλ

Βλέπουν και προς Ισραήλ


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσω μάνατζερ, εξετάζει περιπτώσεις δύο γνωστών Ισραηλινών τεχνικών και συγκεκριμένα των Έλι Γκούντμαν και Ραν Μπεν Σιμόν, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Ο πρώτος δεν θα ανανεώσει με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ (λήγει το συμβ. 31/12) και έτσι μπορεί άμεσα να αρχίσει συζητήσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στο πάγκο της Χάποελ Τελ Αβίβ, όμως υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει, ειδικά μετά από πρόσφατο περιστατικό με οπαδό στην προπόνηση.

Σήμερα η 6μελής επιτροπή θα φιλτράρει όλα τα ονόματα που έχουν προταθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θα ξεκινήσει τις επαφές με αυτούς που πληρούν τα κριτήρια. Σύμφωνα με το Στέλιο Μυλωνά που μίλησε νωρίτερα, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα αφού μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση οι παίκτες θα πάρουν άδεια μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Δεκάδες τα ονόματα
Έχουν ακουστεί/γραφτεί επίσης άλλα ονόματα όπως Μ.Ουζουνίδης, Γ.Χριστόπουλος, Ι.Αντόνε ενώ ο Πάμπος Χριστοδούλου βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με την ΚΟΠ για την Εθνική ομάδα.