Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για να έρθουν παίκτες, πρέπει να φύγουν άλλοι

Για να έρθουν παίκτες, πρέπει να φύγουν άλλοι


Σερτζίνιο, Λόμπο, Φερνάντες, Μρντάκοβιτς είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν γραφτεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με τους πρώτους δύο μάλιστα, οι πληροφορίες μιλάνε για συμφωνία, ενώ στο χέρι της ομάδας μας είναι να προχωρήσει με το Ρικάρντο Φερνάντες. Για να έρθουν παίκτες όμως πρέπει να φύγουν άλλοι.

Μια θέση υπάρχει, αφού ο Μάρκο Σοάρες συνεχίζει την καριέρα του στην Αγκόλα. Η θέση του αμυντικού χαφ, είναι και αυτή που καίγεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να αναπληρώσει μιας και παρατηρείται λειψανδρία. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει προπονητής, η συμφωνία με το Σερτζίνιο δεν προχωράει. Όσον αφορά τους υπόλοιπους; Μα για να έρθει κάποιος, πρέπει να φύγει άλλος, ποιος θα πάρει την απόφαση για αποχωρήσεις;

Για τον Πιέρ Εμπέμπα πάντως, τα πράγματα είναι δεδομένα, αφού ήδη οι πληροφορίες λένε πως αναζητούν τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του. Ποιος άλλος όμως θα αποχωρήσει; Η λογική λέει πως ίσως ένας να είναι ο Χοσέ που δεν ικανοποίησε μέχρι στιγμής, αλλά δεξιό μπακ δεν βλέπουμε στους μεταγραφικούς στόχους. Άλλη σκέψη είναι για τα φτερά, όπου υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Αυτές όμως είναι αποφάσεις του προπονητή και τέτοιος για την ώρα δεν υπάρχει.