Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η προσοχή στο αιώνιο ντέρμπι

Η προσοχή στο αιώνιο ντέρμπι

img_9615


Η ισοπαλία κόντρα στον Ερμή, πρέπει από σήμερα να αποτελέσει μακρινή ανάμνηση. Έτσι κι αλλιώς οι βαθμολογικές της επιπτώσεις δύσκολα θα έχουν αντίχτυπο μακροπρόθεσμα, μιας και οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές. Υπάρχει χρόνος και παιχνίδια να καλυφθούν οι 2 βαθμοί, υπάρχει και η ποιότητα να διορθωθούν τα λάθη.

Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα γράφει Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ (κι ας ο αγώνας θα διεξαχθεί αρχές της επόμενης) και όπως κι αν το κάνουμε, δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι. Είναι το ντέρμπι μεταξύ των δυο μεγαλύτερων ομάδων στο νησί, είναι το ντέρμπι που η ιστορία, κάνει καυτό αλλά και απρόβλεπτο. Ότι κι αν έδειξαν οι δυο αντίπαλοι μέχρι τώρα, εκείνο που μετράει είναι τι θα δείξουν τη Δευτέρα.

Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν και όπως πάντα, οι νικητές μένουν στην ιστορία. Πλήρης συγκέντρωση στο ντέρμπι λοιπόν, γιατί να είστε σίγουροι πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει, κανείς δεν θα θυμάται την Τρίτη την ισοπαλία κόντρα στον Ερμή. Παράλληλα η ψυχολογία θα εκτοξευθεί στα ύψη και η αυτοπεποίθηση χρειάζεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας.