Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Είναι καθήκον όλων μας”

“Είναι καθήκον όλων μας”


Στο περιθώριο της σημερινής διάσκεψης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και για το πως ο Λαός περιμένει τον αγώνα κόντρα στον Ερμή.

«Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θέλει κάλεσμα ούτε από εμένα, ούτε από την διοίκηση ή από κανένα άλλον, ξέρει ότι το καθήκον του είναι να βρίσκεται την Κυριακή στο γήπεδο και θα είναι εκεί αυτό είναι δεδομένο. Ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα, απολαμβάνει να τη βλέπει και τη χαίρετε αυτό είναι αλήθεια, ενώ δεν είναι υπερβολή να πούμε πως περιμένει την Κυριακή για να έρθει στο γήπεδο να τη δει ξανά» δήλωσε αρχικά.

Ενώ για τη μείωση της τιμής εισόδου, είπε: «Αυτό που παρατηρούμε ειδικά αυτή την περίοδο όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι και αυτό που βλέπουμε και μας συγκινεί είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί για τον κόσμο μία πολύ καλή διέξοδος, ένας πολύ καλός τρόπος να ξεφύγει λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε την απόφαση για άλλο ένα παιχνίδι να μειώσει την τιμή των εισιτήριων στα 10 ευρώ και να δώσει την ευκαιρία στον κάθε Ομονοιάτη να έρθει στο γήπεδο. Είναι δεδομένο ότι πως θα είναι εκεί να στηρίξει την ομάδα και χρειάζεται υπομονή ακόμη και αν στραβώσει κάτι εκεί πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει τη νίκη, είναι καθήκον όλως μας να φτάσουμε στη νίκη».