Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επίθεση σε οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ…και της Ανόρθωσης (!!!)

Επίθεση σε οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ…και της Ανόρθωσης (!!!)


Απίστευτα πράγματα πραγματικά. Παρέα που αποτελείται από 4 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και 2 Ανορθωσιάτες, από 7(!!!) μέχρι 49 ετών, που περιλαμβάνει άνδρες και γυναίκες(!!!) καταγγέλει άνανδρη και άνευ αιτίας επίθεση από τους οπαδούς της Ανόρθωσης!

Όπως μας αναφέρει φίλος της ομάδας μας πήγε στο γήπεδο με συγγενικά του πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένου του 7χρονου) την Ανορθωσιάτισσα φίλη του και συγγενικό της πρόσωπο, επίσης Ανορθωσιάτη. Μαζί έφτασαν στο γήπεδο, φορώντας διακριτικά της ομάδας τους και στη συνέχεια χωρίστηκαν, για να κάτσει ο κάθε ένας στη κερκίδα του.

Με την αποχώρηση τους από το ΓΣΠ, οπαδοί της Ανόρθωσης είδαν το πράσινο φούτερ του παιδιού και άρχισαν να βρίζουν και να το ζητούν. 20 περίπου άτομα περικύκλωσαν το αυτοκίνητο με τους και παρότι η παρέα τους έδειχνε πως αποτελείται από Ανορθωσιάτες και ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, γυναίκες και παιδιά, επέμειναν, φώναξαν ενισχύσεις (!!!), οι 20 έγιναν 70 και άρχισαν να χτυπάνε το 49χρονο πατέρα μπροστά στο μικρό παιδάκι και την κόρη του, όπως και όσους μπήκαν κοντά για να τον προστατέψουν. Κτυπήθηκε μάλιστα και η 23χρονη οπαδός της Ανόρθωσης, όπως και ο δεύτερος Ανορθωσιάτης της παρέας (που φορούσε διακριτικά της ομάδας τους) επειδή προσπάθησε να τους αποτρέψει, ενώ το αυτοκίνητο της παρέας λιθοβολήθηκε!
Πραγματικά αυτά τα πράγματα είναι ακατανόητα. Αυτό το πράγμα δεν είναι ούτε μαγκιά, ούτε οπαδισμός, είναι άνανδρη επίθεση! Όσον αφορά την αστυνομία του κ. Ιωνά, προφανώς δεν ήταν πουθενά. Βλέπετε εμφανίζεται μόνο όταν είναι να βγάλει πρόσωπα ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ στην τηλεόραση επειδή ο Τράττος τους είδε κάπου στο γήπεδο όταν δέχθηκε 2 χαστούκια.