Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα κρίνει πολλά ο άξονας

Θα κρίνει πολλά ο άξονας

img_3327


Δεν είναι μυστικό, το αντίθετο είναι χιλιοειπωμένο: στα δύσκολα παιχνίδια, μεγάλο ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα παίζει η απόδοση του άξονα. Είναι σύνθετος ο ρόλος του, αφού αναχαιτίζει και δημιουργεί, είναι γενικός ο πιο νευραλγικός χώρος στο ποδόσφαιρο.

Βασισμένη στην χημεία της τριάδας του άξονα της, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι έκανε στο δεύτερο γύρο πράγματα και θαύματα. Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς είχαν δέσει αξιοθαύμαστα και κατάπιναν χιλιόμετρα και αντιπάλους. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει ελαφρώς. Ένας τραυματισμός του Λέο τον κράτησε εκτός, με το Μαργκάσα να παίρνει τη θέση του και να διαπρέπει. Στην συνέχεια, κτύπησε ο Σκάρα με αποτέλεσμα ο Ρενάτο να μετατοπιστεί αριστερά και τη θέση του να πάρει ο Μπρούνο Αγκουϊάρ.

Η τριάδα Αγκουϊάρ, Σοάρες, Ασσίς θα ξεκινήσει μάλλον το παιχνίδι της Κυριακής, αν και πιθανότητες έχει και ο Λέο. Θα χρειαστεί να τρέξουν και οι 3 πολύ, να συνδυάσουν βρώμικη δουλειά με φαντασία και να δώσουν ρυθμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν το καταφέρουν, κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα είμαστε νικητές.