Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπορούσε τη νίκη, έμεινε στην ισοπαλία

Μπορούσε τη νίκη, έμεινε στην ισοπαλία

sak_0053


Σε ένα καλό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ερμή, παρότι γύρισε εις βάρος της δεδομένα. Ο φτεροπόδαρος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και μπήκε μπροστά στο σκορ. Η εικόνα ήταν διαφορετική στο β’, οι πράσινοι γύρισαν το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ.

Α’ ημίχρονο

Άσχημα μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο, άσχημα το τελείωσε. Μόλις στο 5′ ένα τραγικό λάθος του Αλαμπί ανάγκασε τον Μορέιρα να διώξει με αυτοθυσία. Στο 16′ ο Γκικίεβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μόνος από το μικρό τετράγωνο δεν μπόρεσε να πιάσει καλή κεφαλιά. Μετά από κάποια ακίνδυνα σουτ από τις δυο πλευρές, το σκορ άνοιξε για τον Ερμή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αντέδρασε, το αντίθετο σάστισε και ο Ερμής έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία με το Μορέιρα να νικά σε τετ α τετ τον Ενρίκε. Στο 34′ ένα σουτ του Γκικίεβιτς κόντραρε και στο ριμπάουντ ο Τέιλορ ολιγώρησε. Στο επόμενο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μάρτινς μετά από κεφαλιά του Γκικίεβιτς. Στο 40′ ήταν σειρά του Τέιλορ να ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή από τον Μαχράτζε. Και οι δυο φάσεις θα μπορούσαν να σφυριχθούν, ειδικά η ανατροπή στο Τέιλορ. Μέχρι το τέλος δεν έγινε κάτι αξιόλογο και η κακή ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Β΄ημίχρονο

Σαφώς ανεβασμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο ημίχρονο, το ξεκίνημα όμως ανήκε στον Ερμή. Πρώτα ο Τακματζούμι και μετά ο Μοράν έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τετ α τετ. Στην πρώτη της ευκαιρία στο Β’ ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε. Ο Μαργκάσα έβγαλε τη μπαλιά και ο Αντράντε με άπιαστη κεφαλιά ισοφάρισε. Οι πράσινοι ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και στο 57′ ο Σκέμπρι έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο Μαλτέζος κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και σούταρε, αμυντικός όμως απέκρουσε στη γραμμή. Στο 67′ νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Πλατινί να κάνει ιδανική πλαγειοκόπηση να γυρίζει τη μπάλα προς τα πίσω, όμως 4 παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρέθηκαν μπροστά της. Στο 76′ ο Σκέμπρι απείλησε με υπέροχο σουτ στη κίνηση, όμως ο Αραμαπτζής απέκρουσε. Τελικά το γκολ ήρθε και πάλι με το Ζοάο Πάουλο. Μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Πορτογάλο που έκανε ιδανικό πλασέ νικώντας τον Αραμπατζή. Το γκολ δυστυχώς δεν ήταν το τελευταίο το ματς αφού 4 λεπτά αργότερα, ο Ερμής έκανε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μορέιρα δεν υπολόγισε σωστά και ο Παπαθανασίου τον νίκησε με κεφαλιά. Μέχρι το τέλος κάποιες προσπάθειες από ις δυο ομάδες δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι το ματς έληξε Χ.

Συμπερασματικά

Αδίκησε παράφορα τον εαυτό της στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ και το πλήρωσε. Οι πράσινοι σπατάλησαν ένα ημίχρονο, έμειναν πίσω στο σκορ και παρότι γύρισαν το παιχνίδι, ένα λάθος άφησε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Η ομάδα πρέπει να δει μπροστά, αφού η συνέχεια είναι καυτή. Κάποια λάθη πρέπει να διορθωθούν άμεσα.