Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μπει αποφασιστικά

Να μπει αποφασιστικά

img_3517


Σε μια σειρά από παιχνίδια κόντρα σε ομάδες με παρόμοιους στόχους με αυτήν, μπαίνει την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο πρώτος αντίπαλος της ο Ερμής, βρέθηκε σε αυτήν την κατηγορία χάρη στην εξωπραγματική για τα δεδομένα πορεία του μέχρι στιγμής. Από τη στιγμή όμως που είναι εκεί, έχοντας μάλιστα περισσότερους βαθμούς από τους πράσινους, αξίζει σεβασμού και πρέπει να προσεγγιστεί με προσοχή.

Στον πρώτο γύρο, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε μαζεμένα ντέρμπι, έχασε έδαφος. Από τότε βέβαια άλλαξαν πολλά και η αλήθεια είναι πως σε συγκεκριμένα παιχνίδια έπαιξε την καλύτερη μπάλα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα επαναλάβει τέτοιες εμφανίσεις και αυτή τη φορά, θα αξιοποιήσει το πρόγραμμα για να αναρριχηθεί στην κορυφή και να κτίσει δυναμική.

Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι μπορεί στα επόμενα ματς να καταστεί πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αν παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ και δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Προς το παρόν βέβαια ας συγκεντρωθεί στον επόμενο αντίπαλο, για να τον προσπεράσει και να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα.