Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεχάστε τον Ερμή, κερδίστε το Αποέλ

Ξεχάστε τον Ερμή, κερδίστε το Αποέλ


Αδίκησε τον εαυτό της η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες το βράδυ, δεν έχει όμως χρόνο να το σκεφτεί ξανά. Οι πράσινοι θα μπορούσαν και θα έπρεπε να διαχειριστούν καλύτερα το προβάδισμα που έδωσε ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε στο 80 και πρέπει να ψάξουν τις αιτίες που δεν το έπραξαν. Πλέον όμως η προσοχή πάει στο Αποέλ.

Ο Τόνι Σαβέφσκι και οι συνεργάτες του έχουν μπροστά τους μια εβδομάδα να αναλύσουν τα λάθη, να κάνουν συστάσεις, να εξηγήσουν στους παίκτες τους τι πρέπει να κάνουν για να βελτιωθούν. Παράλληλα όμως, από αύριο θα αρχίσουν να τους βάζουν και σε κλίμα ντέρμπι αφού ένα παιχνίδι μεταξύ των αιωνίων έχει πάντα τη δική του σημασία. Είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια, και απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση.

Η ισοπαλία κόντρα στον Ερμή, βαθμολογικά δεν έκανε μεγάλη διαφορά. Δεν πρέπει να κάνει ούτε στη ψυχολογία της ομάδας, αφού η συνέχεια απαιτεί τσαμπουκά και…κότσια! Αφήστε λοιπόν πίσω σας τον Ερμή, ανεβάστε ρυθμούς, επικεντρωθείτε στο Αποέλ! Είναι εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι και μόνο αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε.