Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιθανότατα με Κάσερες, Μπούις και Στάροβλαχ κόντρα στο Παραλίμνι

Πιθανότατα με Κάσερες, Μπούις και Στάροβλαχ κόντρα στο Παραλίμνι


Αυξημένες είναι οι πιθανότητες οι Κάσερες, Στάροβλαχ και Μπούις να κληθούν να καθοδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από τον πάγκο, στη δύσκολη έξοδο της στο Παραλίμνι. Είμαστε μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι και προπονητής δεν αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα. Ακόμα κι αν γινόταν όμως κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί χρόνο έρθει, να προσαρμοστεί, να δει την ομάδα του.

Οι 3 άντρες βέβαια έχουν δείξει πως μπορούν να επωμισθούν το ρόλο. Το κοουτσάρισμα τους κόντρα στην Ανόρθωση αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος σωστό, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα πρόσωπα τους και είμαστε βέβαιοι πως θα φέρουν άλλη μια νίκη. Ειδικά ο Κάσερες είναι χρόνια στην ομάδα, την ξέρει καλύτερα από τον καθένα.  Δεν είναι όμως οι ικανότητες τους το θέμα.

Το θέμα είναι πως η απόφαση να αποκτηθεί άλλος προπονητής έχει ήδη ληφθεί. Αμέσως μετά το Παραλίμνι, ακολουθούν ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ καθώς και παιχνίδια κυπέλλου με τον Άρη. Ο καινούριος θα πρέπει να μάθει το ρόστερ και να περάσει τη φιλοσοφία του μέσω παιχνιδιών φωτιά, ενώ αν υπήρχε έτοιμη λύση μετά την απόλυση Σαβέφσκι, θα είχε τουλάχιστον 15 μέρες πριν μπει στα βαθιά.