Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο απρόβλεπτο από ποτέ

Πιο απρόβλεπτο από ποτέ

img_2274


Στην αποστολή βρίσκονται Ασσίς και Αλίπιο, η ετοιμότητα τους όμως να βρεθούν στην εντεκάδα είναι μάλλον υπό συζήτηση. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σκαραμοτσίνο, Σερφά, Μπρουκς και Εφραίμ, κάτι που κάνει το πλάνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιο απρόβλεπτο από ποτέ. Πιο κρίσιμη απόφαση, το αν ο Σαβέφσκι θα μετακινήσει το Μαργκάσα στο αριστερό άκρο, αλλάζοντας πολύ έτσι τον άξονα, ή αν θα ξεκινήσει εκεί το Χριστόφορο Χαραλάμπους.

Άμυνα

Οι 4 από τους 5 είναι δεδομένοι. Ο λόγος για τους Μορέιρα στο τέρμα, Ζοάο Πάουλο και Αλαμπί στο κέντρο της άμυνας και τον Χάρη Κυριάκου στο δεξί άκρο. Το ερωτηματικό αφορά το αριστερό μπακ. Ο κόουτς καλείται να αποφασίσει αν θα ξεκινήσει εκεί έναν εκ των Μαργκάσα και Λέο, ή τον Χριστόφορο Χαραλάμπους έτσι ώστε οι άλλοι 2 να είναι διαθέσιμοι για τον άξονα. Πιο πιθανό σενάριο η μετακίνηση του Ρενάτο.

Μεσαία Γραμμή

Προφανώς, η επιλογή στο αριστερό μπακ επηρεάζει άμεσα και την τριάδα του άξονα. Αν τελικά παίξει ο Χριστόφορος, πιο πιθανή τριάδα οι Σοάρες, Μαργκάσα και Λεάντρο. Αλλιώς, τη θέση του Μαργκάσα θα πάρει λογικά ο Αγκουϊάρ. Βέβαια αν κάποιος από τους Ασσίς-Αλίπιο είναι έτοιμος για εντεκάδα ίσως ανατραπούν τα πάντα. Όσον αφορά τα φτερά ο Σκέμπρι είναι ο σίγουρος, με τους Πλατινί και Τέιλορ να κτυπάνε την άλλη θέση.

Επίθεση

Ο Ούκας Γκικίεβιτς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος για την ομάδα του Σαβέφσκι.