Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλάνο με “ΑΝ”

Πλάνο με “ΑΝ”

img_9030


Γνωστά τα δεδομένα όσον αφορά το πλάνο, αυτά όμως ακριβώς δημιουργούν τα ερωτηματικά. Αυτή τη βδομάδα οι επιστροφές των Σκαραμοτσίνο και Σερφά αυξάνουν τις επιλογές του Σαβέφσκι, την ίδια στιγμή όμως ο ηγέτης της άμυνας Ζοάο Πάουλο Αντράντε είναι αμφίβολος. Ερωτηματικό και για μια θέση στην επίθεση.

Άμυνα

Δεδομένοι οι 4 από τους 5. Μορέιρα στον άσσο, Χάρης Κυριάκου δεξιά, Σκαραμοτσίνο αριστερά και στο κέντρο της άμυνας ο Σοφιάν Σερφά. Αν ο Ζοάο Πάουλο είναι έτοιμος να παίξει θα ηγηθεί της γραμμής. Αλλιώς Εμπέμπα και Αλαμπί χτυπάνε τη θέση. Το ενδεχόμενο να παίξει κεντρικός αμυντικός ο Σκάρα με το Μαργκάσα να μένει αριστερά, είναι απομακρυσμένο.

Μεσαία Γραμμή

Το πιο πιθανό είναι ο άξονας να αποτελείται από τους Σοάρες, Μαργκάσα και Ασσίς, όμως θέση διεκδικεί και ο Λεάντρο. Όσον αφορά τα φτερά, αριστερά θα είναι σίγουρα ο Σκέμπρι, δεξιά ο Πλατινί έχει το προβάδισμα έναντι των Τέιλορ και Μεγκόλο.

Επίθεση

Ο Ούκας Γκικίεβιτς θέλει να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίκτυα και λογικά ξεκινάει. Πιθανότητες να είναι βασικός έχει και ο Τζάστιν Μεγκόλο.