Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρέπει να το δείχνεις κάθε εβδομάδα!

Πρέπει να το δείχνεις κάθε εβδομάδα!

sak_0222


Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ακόμα και σήμερα, μια μέρα μετά την ισοπαλία και ενώ είμαστε στην 5η θέση, λέμε με αυτοπεποίθηση πως οι πράσινοι έχουν παίξει την καλύτερη μπάλα. Δεν φτάνει όμως να το κάνουν σε μεμονωμένα παιχνίδια.

Όταν θέλεις πρωτάθλημα, πρέπει να το δείχνεις κάθε εβδομάδα. Ανεξάρτητα από απουσίες, όσα λάθη κι αν κάνει ο ρεφ, η παρουσία σου στο γήπεδο πρέπει να είναι τέτοια που αρμόζει σε μια βασίλισσα. Οι δυνατότητες είναι εκεί, το ίδιο και η ποιότητα, αυτοί οι παίκτες έχουν κάνει πολλές άμυνες να μοιάζουν παιδικοί σταθμοί και αρκετές επιθέσεις πολυβόλα να μοιάζουν νεροπίστολα. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση, χρειάζεται να αντιληφθούμε όλοι πως το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός.

Όπως εξελίχθηκε πέρσι το πρωτάθλημα, η όμορφη μπάλα και η έξοδος στην Ευρώπη μας ήταν αρκετά. Φέτος δεν είναι σε καμία περίπτωση. Το μάτι πρέπει να γυαλίζει κάθε εβδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να επιβάλλεται σε κάθε αντίπαλο, και οι νίκες να έρχονται η μια μετά την άλλη, ανεξάρτητα από το ποιος στέκεται απέναντι.