Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη είδηση στο Ισραήλ

Πρώτη είδηση στο Ισραήλ


Όλα τα αθλητικά μέσα στο Ισραήλ, έχουν στους πρώτους τίτλους τους σήμερα την κάθοδο του Έλι Γκούντμαν στην Κύπρο, για να συζητήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Το θέμα αφορά και την Εθνική ομάδα της χώρας αφού ως γνωστό ο Γκούντμαν είναι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός από το 2011. Το συμβόλαιο του 55χρονου τεχνικού με την Ομοσπονδία λήγει σε μία βδομάδα.

Όπως αναγράφεται, ο Γκούντμαν ζήτησε άδεια από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Ισραήλ για να ακούσει την προσφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον κο Αβί Λουζόν να του ανάβει το πράσινο φως και να μην τον πιέζει να ανανεώσει. Θεωρείται σίγουρο πως εάν υπογράψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να ακολουθήσει συνάντηση με την Ομοσπονδία για να τους ενημερώσει πως δεν θα ανανεώσει στην Εθνική ομάδα.

Ο Γκούντμαν έφθασε με πρωινή πτήση στη Λάρνακα, θα κάτσει στο νησί μας σήμερα και αύριο και θα έχει απευθείας συνομιλίες με τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία. Διαβάστε τι θα συζητηθεί σήμερα μεταξύ του Ισραηλινού και της ομάδας μας.