Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΙΚ για Τον Κάανεν

ΡΙΚ για Τον Κάανεν


Σύμφωνα με το αθλητικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, στους υποψήφιους για την θέση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει προστεθεί ο Τον Κάανεν. Ο Ολλανδός προπονητής του Άρη βέβαια συγκεντρώνει πιθανότητες μόνο για συμβόλαιο 6 μηνών, κάτι που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Με βάση τις πληροφορίες που βγαίνουν μέχρι τώρα προς τα έξω, υπάρχουν 3 επιλογές: ο Λοτίνα, ο Χριστόπουλος και ο Τον Κάανεν. Ο ένας είναι έμπειρος φτασμένος, ο δεύτερος νεαρός και ο φιλόδοξος, ο τρίτος….προσωρινός! Τελικά σαν ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο ή τους βάζουμε όλους στο ίδιο καλάθι; Εκτός κι αν οι πληροφορίες διαρρέουν εσκεμμένα από την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν παραπέτασμα καπνού, για να εξετάσουν με την ησυχία τους τις επιλογές τους, οπότε πάμε πάσο.

Αν η σκέψη έγινε για να μην δεσμευτεί το επόμενο συμβούλιο, προσπαθούμε να σκεφτούμε ένα λόγο να προσληφθεί  υπηρεσιακός, αντί να προχωρήσουμε με Κάσερες-Μπούις-Στάροβλαχ και αδυνατούμε. Αντίθετα, βρίσκουμε λόγο να μην προσληφθεί: αν δεν πρόκειται για προπονητή που θα κάτσει για καιρό, που θα αρχίσει να κτίζει και να περνάει τη δική του φιλοσοφία, απλά θα επιβαρύνει το μισθολόγιο.

Πραγματικά ευχόμαστε τα περί…6μηνου προπονητή να μην ισχύουν και να αποτελούν απλά κομμάτι λανθασμένης πληροφόρησης ή όπως γράψαμε πριν παραπέτασμα καπνού. Η ένσταση μας δεν έχει να κάνει τόσο με τον ίδιο τον Ολλανδό τεχνικό (παρότι δεν κρύβουμε πως από τη στιγμή που έφυγε ο Σαβέφσκι, περιμένουμε κάτι καλύτερο), όσο με την προσωρινότητα της λύσης.