Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το θέμα είναι οι προϋποθέσεις

Το θέμα είναι οι προϋποθέσεις


Οι δυο Ισραηλινοί Γκούτμαν και Μπεν Σιμόν είναι τα μεγάλα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον πρώτο να έρχεται μάλιστα αύριο στη Κύπρο για συζητήσεις. Στο τραπέζι έχουν πέσει επίσης άλλα ονόματα όπως του Ουζουνίδη, του Χριστόπουλου, του Αντόνε ενώ οι φήμες θέλουν και τον Τον Κάνεν να ενδιαφέρεται.

Από τη στιγμή που Γκούτμαν και Μπεν Σιμόν είναι τα φαβορί, λέμε απλά πως είναι καλοί προπονητές, που έχουν παράξει έργο στις προηγούμενες ομάδες τους. Καλοί προπονητές με έργο και προϋπηρεσία όμως ήταν και οι προκάτοχοι όποιου επιλεγεί, με τελευταίο το Σαβέφσκι, με τον οποίο στο τιμόνι χαρήκαμε μπάλα. Καταλαβαίνετε που το πάμε, δεν αρκεί ένας προπονητής να είναι καλός, πρέπει να βρει και τις συνθήκες να δουλέψει, πρέπει να βρει και τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ξέρουμε όλοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει οικονομικό πρόβλημα. Όλοι ακούμε διάφορες φήμες σχετικά επεμβάσεις (χωρίς να μπορεί κανείς με βεβαιότητα αν ισχύουν ή όχι) και διάφορα τέτοια. Ξεκάθαρα λοιπόν λέμε, ότι εξίσου σημαντικό με την επιλογή προπονητή, είναι και η επίλυση αυτών των θεμάτων. Αν η διοίκηση δεν πετύχει να αποδείξει στον κόσμο ότι ο προπονητής (και ο τεχνικός διευθυντής αν προχωρήσει το θέμα) κάνουν κουμάντο, αν δεν του προσφέρουν ασφάλεια να αποτελέσει τον άρχοντα του Ηλίας Πούλλος τα ίδια θα έχουμε, όποιον και αν φέρουμε.