Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πιο μεγάλο βήμα

Το πιο μεγάλο βήμα

img_9012


Η μέρα του μεγάλου παιχνιδιού έχει φτάσει. Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ με το νικητή όπως πάντα να κερδίζει πολλά περισσότερα από τους 3 βαθμούς. Ο νικητής κερδίζει το γόητρο, κερδίζει τη δυναμική, δικαιούται να περπατάει περήφανα στην πρωτεύουσα. Την συγκεκριμένη στιγμή, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κερδίσει και το στοίχημα του αν είναι έτοιμη να κάνει το πιο μεγάλο βήμα.

Ότι οι πράσινοι έχουν παίξει την πιο όμορφη μπάλα στο πρωτάθλημα είναι κοινά αποδεκτό. Εκείνο που προσάπτουν στην ομάδα του Σαβέφσκι οι εχθροί της, είναι πως στα δύσκολα, οπισθοχωρεί και δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Υπάρχει καλύτερος τρόπος λοιπόν να τους αποδείξει πως είναι ικανή για το πρωτάθλημα, από μια νίκη σε αιώνιο ντέρμπι;

Στις 19:00 το βράδυ δεν θα κριθεί το πρωτάθλημα. Ο χαμένος δεν βγαίνει εκτός της διεκδίκησης, ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος για όλους. Αυτό το ματς όμως, το θέλουμε περισσότερο από κάθε άλλο. Γιαια να τσακίσουμε θριαμβευτικά τις όποιες αμφιβολίες για τις ικανότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να μεγαλώσει η αυτοπεποίθηση και η δυναμική αλλά και γιατί πολύ απλά…είναι ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ. Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!