Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα” (video)

Τόνι: “Σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα” (video)


Σπουδαία νίκη χαρακτήρισε τη σημερινή ο Τόνι Σαβέφσκι. Παρά τους τρεις βαθμούς ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε πως τον ανησύχησαν κάποια πράγματα στο σημερινό αγώνα όπως την κακή ανάπτυξη στις αντεπιθέσεις. Παρόλα αυτά ο κόουτς έδωσε τα συγχαρητήρια του στους ποδοσφαιριστές του.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Τόνι Σαβέφσκι: Πήραμε μια σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο. Μέχρι να δεχτούμε το γκολ, κάναμε καλή εμφάνιση, προσπαθήσαμε βάλαμε δυο γκολ. Όταν δεχτήκαμε το γκολ χάσαμε τις ισορροπίες μας στο γήπεδο, ο αντίπαλος έκανε φάσεις και θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Ευτυχώς τα παιδιά λειτούργησαν καλά, όμως με ανησυχεί που δεν κάναμε κάτι στις κόντρα επιθέσεις. Προερχόμαστε από κακό αποτέλεσμα και είναι πολύ καλή η νίκη που πήραμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και αξίζουν συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια στον Εθνικό.

Σταύρος Παπαδόπουλος: Όταν ο αντίπαλος προπονητής λέει πως μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αυτό λέει πολλά. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε πολύ καλή εικόνα, προσπαθήσαμε. Γνωρίζουμε πως απέναντι μας ήταν μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η τύχη δεν μας ήθελε, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ εκμεταλλεύτηκε τις δικές της ευκαιρίες και εμείς όχι. Ελπίζω στη συνέχεια να πάμε καλύτερα. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.