Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Δύσκολο ματς, αλλά από εμάς εξαρτάται”

Τόνι: “Δύσκολο ματς, αλλά από εμάς εξαρτάται”


Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ερμή ο Τόνι Σαβέφσκι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η νίκη θα εξαρτηθεί από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αρχική δήλωση: Έχουμε την Κυριακή το παιχνίδι με τον Ερμή. Έδειξαν καλά στοιχεία και έκαναν καλή πορεία. Δεν είναι τυχαία εκεί. Θέλει προσοχή από την μεριά μας. Κάνουμε προετοιμασία στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται να υπάρχει υπομονή στο παιχνίδι γιατί και αμυντικά και επιθετικά ο Ερμής έδειξε ότι είναι επικίνδυνος. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε καλά και θα πάρουμε τους 3 βαθμούς που είναι η ουσία.

Ερωτήσεις:

Για τους τραυματισμούς;
Οριστικά θα δούμε την Κυριακή …προς το παρόν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Εφραίμ.

Για την άμυνα με Εθνικό:
Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, είναι λογικό να έχεις μια ψυχολογική και αγωνιστική πίεση. Από εκεί και πέρα είναι φυσιολογικό. Μπορούσαμε όμως να αντιδράσουμε καλύτερα. Έπρεπε να λειτουργήσουμε κάπως καλύτερα. Εδώ και κάποια παιχνίδια δεν δεχόμαστε γκολ, δεχτήκαμε όμως, δεν ξέρεις πότε θα δεχθείς. Είμαι ευχαριστημένος και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά.

Είπατε ο Ερμής είναι επικίνδυνος αμυντικά αλλά και επιθετικά. Έχετε εντοπίσει τα αδύνατα σημεία του και θα βασιστείτε εκεί;
Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, σέβεσαι τον αντίπαλο αλλά κοιτάζεις το δικό σου παιχνίδι.

Θεωρείτε ότι εξαρτάται από εσάς το αποτέλεσμα;
Η απόδοση κρίνεται από πολλά διάφορα που κρίνονται στο παιχνίδι.. Ναι από εμάς πιστεύω εξαρτάται, χωρίς να προσβάλω κανένα… είναι ένα ντέρμπι στη δεδομένη στιγμή.

Θεωρείτε καλύτερη την ομάδα σας;
Εννοώ κοιτάω και ασχολούμαι με την ομάδα μου. Προσπαθώ να βρω αυτά που μπορώ να εκμεταλλευτώ αλλά κοιτάζω πρώτα στο δικό μου το σπίτι και σε αυτό θα δουλέψω..

Είναι και θέμα ψυχολογίας το παιχνίδι; Ο Ερμής πρώτη φορά πραγματοποιεί τέτοια πορεία. Δεν θα είναι αποτυχία εάν δεν πάρει κάποιος τους βαθμούς…
Πάντα αν δεν πάρουμε τους 3 βαθμούς είναι αποτυχία. Ο Ερμής δεν έχει τίποτε να χάσει. Είμαστε καταδικασμένοι πάντα για τη νίκη εμείς.

Όλα δείχνουν ότι θα φύγει ο Σοάρες… Μελετήσατε για αντικαταστάτη;
Πρώτα πρέπει να φύγει και μετά θα δούμε

Μπορεί και να μην φύγει;
Πολλά συμβαίνουν στη ζωή μας, πρώτα να γίνει το ντιλ και από κει και πέρα βλέπουμε..
Α.Δημητρίου: Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος. Σε περίπτωση μεταγραφής πρέπει να υπάρχει υπομονή.

Για Ταραλίδη;
Προσπαθώ να δω τι γίνετε στο σπίτι μου, μετά βλέπω αλλού. Προς το παρόν είναι γεμάτο το σπίτι μου.
Δημητρίου: Να μην πέφτει στα παιχνίδια των μάνατζερς ο κόσμος. Τέτοια εποχή πολλά ονόματα βγαίνουν…

Πάντα λέτε πως το ρόστερ είναι βαθύ κ επαρκές. Τώρα που πέρασε αρκετό μέρος του πρωταθλήματος, το ρόστερ έχει το βάθος για να πάει για πρωτάθλημα;
Ναι έχει.

Είδαμε πως χρησιμοποιήσατε το Θερβέρα και αφήσατε εκτός τον Χάρη…
Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε το ροτέισιον.

Να περιμένουμε το ίδιο την Κυριακή;;
Θα δούμε για τη Κυριακή.

Έχετε 3 ντέρμπι στη σειρά… τα βλέπετε μαζεμένα;
Άμαν κερδίσεις ανεβαίνεις, βλέπουμε κάθε παιχνίδι στη σειρά. Βλέπουμε τον Ερμή τώρα που είναι καλύτερος από άλλες χρονιές…