Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημητρίου: «Θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις με αυτό το διπλό» (Audio)

Α. Δημητρίου: «Θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις με αυτό το διπλό» (Audio)


Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, τους τραυματίες αλλά και τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Σούπερ Σπορ ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ακόμη ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στον φύλακα άγγελο της πράσινης εστίας Ζοσέ Μορέιρα, όπως και για το θέμα Σοάρες. Διαβάστε πιο κάτω τα όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας και ακούστε ολόκληρο το ηχητικό με τις δηλώσεις του:

Για το χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον Εθνικό:
«Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, είχαμε καλά πατήματα, και παρά τις αλλαγές είχαμε ρυθμό, ήμασταν απειλητικοί. Ήρθε ένα γκολ προς τα τέλη του 1ου ημιχρόνου που μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Πήγαμε στο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε τον αντίπαλο, ήρθε το 2ο γκολ νωρίς, όμως εκεί που ελέγχαμε τον αγώνα, ήρθε μια αδράνεια, το γκολ για τον Εθνικό και χάσαμε το ρυθμό μας. Χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά η μεγάλη κλάση του Μορέιρα να μας κρατήσει όρθιους. Τη θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη, θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις με αυτό το διπλό. Θα μελετήσουμε τον αγώνα να δούμε που δεν ήμασταν τόσο καλοί, ώστε να πάμε βελτιωμένοι με τον Ερμή».

Για τα νέα πρόσωπα στην 11αδα και τους τραυματίες:
«Θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια. Χθες πήραν χρόνο παίκτες που είχαν καιρό να αγωνιστούν, όπως ο Θερβέρα, έπαιξε και ο Αλίπιο κάποια λεπτά, είδαμε τον Αγκουιάρ να παίρνει ξανά χρόνο συμμετοχής, είναι παίκτες που σίγουρα θα χρειαστούν ενόψει της συνέχειας. Για τους τραυματίες θα δούμε τις επόμενες ημέρες τα δεδομένα και κατά πόσο θα μπορέσουν να είναι παρών στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ερμή. Ο Εφραίμ λογικά θα είναι, δύσκολα όμως ο Σερφά. Ο Σκαραμοτσίνο χρειάζεται λίγο χρόνο».

Για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας την επόμενη Κυριακή με τον Ερμή στο ΓΣΠ:
«Έχουμε όλοι την Κυριακή ραντεβού στο γήπεδο»

Για τον Μορέιρα:
«Νιώθουμε τυχεροί που έχουμε το Μορέιρα. Μια ομάδα που θέλει πρωτάθλημα, πρέπει να έχει ένα μεγάλο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια. Το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει ξανά αυτές τις στιγμές μετά τα όσα σοβαρά πέρασε, εκτιμούνται πολύ από τον ίδιο».

Για το θέμα αποχώρησης του Σοάρες:
«Έγινε προσπάθεια για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του, αλλά δεν έγινε κατορθωτό. Δεν μπορούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ να του προσφέρει το συμβόλαιο που θα τον ικανοποιούσε. Περισσότερες πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή. Εάν αποχωρήσει, θα πρέπει να τον αντικαταστήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».