Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα” (audio)

“Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα” (audio)


Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM έκανε ο Παύλος Χρυσάνθου το πρωί, ο οποίος αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς και τη φάση που η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε πέναλτι ενώ μίλησε και για το αιώνιο ντέρμπι που ακολουθεί.

Για το χθεσινό παιχνίδι

«Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι αυτό που μένει είναι η απογοήτευση. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι όμως δεν πήραμε τη νίκη. Προηγηθήκαμε στο 80΄, όμως μια άτυχη στιγμή μας κόστισε τους βαθμούς. Ο Ερμής μπήκε καλύτερα μας πίεσε ψηλά. Σε κάποιο σημείο προσπαθήσαμε και ισορροπήσαμε τα δεδομένα. Μια λάθος απόκρουση έδωσε το δικαίωμα στον Ερμή να σκοράρει. Δεν βρήκαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχαμε και ένα πολύ καθαρό πέναλτι μπροστά στον διαιτητή. Είναι άξιο απορίας πως δεν σφυρίχτηκε το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ερμής βρήκε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Μετά το 1-1 όμως, ήμασταν καλύτεροι, βρήκαμε ευκαιρίες και προηγηθήκαμε. Ήρθε όμως η άτυχη στιγμή στο 84΄ που μας κόστισε δύο βαθμούς».

Για τη διαιτησία

«Σε ένα παιχνίδι είναι πολλά που μπορούν να λεχθούν. Εγώ αναφέρομαι στην πλέον ξεκάθαρη φάση όπου η απόφαση ήταν πολύ εύκολη. Κρατούμε την προσπάθεια των παιδιών. Το να ανατρέψεις τα δεδομένα κόντρα στον Ερμή δεν είναι εύκολο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ερμή που έπαιξε με ορθόδοξο τρόπο για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Είχαμε την τύχη να προηγηθούμε όμως στο τέλος χύσαμε την καρδάρα με το γάλα. Σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο θα υπάρξουν αυτές οι στιγμές. Το σημαντικό είναι να ψηλώσουμε το κεφάλι και να δούμε τη συνέχεια. Δεν θα μείνουμε μέχρι εδώ. Θα περιμένουμε την σημερινή μέρα. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον Αντράντε

«Πέτυχε δύο πολύ ωραία γκολ. Έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ. Είναι πολύ σημαντικό για ένα αμυντικό αυτό. Είναι μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας. Αποτελεί κόσμημα για τα γήπεδα μας».

Για το ντέρμπι

«Στα ντέρμπι με το Αποέλ είναι πολλά πράγματα που είναι σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι το ψυχολογικό. Σε ένα ντέρμπι αιωνίων είναι πολύ σημαντική η νίκη. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά κάτι στη βαθμολογία. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το ντέρμπι. Χρειάζεται δύναμη, πάθος, ψυχολογία και λογική. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Θα έχουμε μόνο το Βόρειο Πέταλο στη διάθεση μας».

Για τον Εφραίμ που πάει Αθήνα

«Αφού υπάρχει και ένα διήμερο ρεπό θα εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να πάρει μια ακόμα άποψη για το πρόβλημα».

Για τα αγωνιστικά

«Σκαραμοτσίνο και Σερφά είναι εκτός. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να προπονηθούν και ανάλογα θα δούμε αν θα αγωνιστούν».