Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!

img_8497


Την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή όσο ποτέ άλλοτε στη φετινή χρονιά έχει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι του Τόνι Σαβέφσκι υποδέχονται στο ΓΣΠ τον Ερμή Αραδίπου (17:00, PrimeTel, live omonoianews.com) και θέλουν μόνο τη νίκη έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τις απώλειες του Απόλλωνα.

Ο αγώνας μόνο εύκολος δεν είναι, αφού ο φτεροπόδαρος έχει παίξει φέτος καλή μπάλα και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι όμως κομβικής σημασίας, αφού θα φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ μια ανάσα από τους πρώτους, ενώ θα επιβεβαιώσει ξανά τη δυναμική που έχει κτίσει το συγκρότημα του Τόνι Σαβέφσκι. Η νίκη πρέπει να έρθει πάση θυσία, είναι από τους αγώνας που δείχνουν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη η ομάδα και θεωρούμε πως η δική μας, είναι από μέταλλο πρωταθλητή.

ΟΜΟΝΟΙΑ-Ερμής λοιπόν και παρά την όποια(θεαματική) βελτίωση του αντιπάλου, υπάρχει ξεκάθαρο και αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και αποδεικνύεται κάθε εβδομάδα από την απόδοση της αλλά και των ανταγωνιστών. Οι παίκτες του Σαβέφσκι να τα δώσουν όλα λοιπόν και να τρομοκρατήσουν ακόμα περισσότερο τους πρωτοπόρους.