Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς τρεις με Ερμή

Χωρίς τρεις με Ερμή

img_6818


Με τον Κόριν Μπρουκς να επανέρχεται στην αποστολή και τους Εφραίμ, Σκάρα και Σερφά να μένουν όπως αναμενόταν εκτός, η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της  για τον αυριανό αγώνα με τον Ερμή στο ΓΣΠ (08/12, 17:00). “Χρειάζεται να υπάρχει υπομονή στο παιχνίδι γιατί και αμυντικά και επιθετικά ο Ερμής έδειξε ότι είναι επικίνδυνος”, τόνισε στους παίκτες του ο Τόνι Σαβέφσκι που επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές.

H αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Χοσέ Θερβέρα, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου, Γιάννης Χατζηβασίλης, Τζαστίν Μενγκόλο και Μπραντάο Αλίπιο.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε τακτική και στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Γιώργος Εφραίμ και Σοφιάν Σερφά, ενώ μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος έκανε ο Άντονι Σκαραμοτσίνο.