Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λοτίνα υπό προϋποθέσεις

Λοτίνα υπό προϋποθέσεις


Η υπομονή των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει εξαντληθεί με τον Ραν Μπεν Σιμόν και πλέον τον αφήνουν πίσω. Η επιτροπή που χειρίζεται το θέμα προπονητής έχει ήδη μπει σε συζητήσεις με τον Μιγκέλ Ανχέλ Λοτίνα που είναι στην κορυφή των προτιμήσεων. Ο πολύπειρος Ισπανός έχει ήδη προμηθευτεί DVD αγώνων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έχει ήδη εκφράσει άποψη σχετικά με κάποια θέματα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι ο Λοτίνα, που ήταν ο πρώτος στόχος του Γιόρντι Κρόιφ για αντικατάσταση του Τον Κάανεν στην ΑΕΚ (απάντησε ΟΧΙ με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να προσλάβει Μπεν Σιμόν) θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Παρότι την τελευταία του χρονιά στη Ντεπορτίβο και τη Βιγιαρεάλ δεν κατάφερε να παράξει έργο και να πετύχει, ο Λοτίνα εξακολουθεί να έχει κασέ υψηλότερο από όσα προσφέρει η ομάδα μας. Αν δεν πέσει, δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα.

Τέσσερις άλλοι στη λίστα

Σε περίπτωση που τελικά το θέμα Λοτίνα δεν προχωρήσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αξιόλογες λύσεις να στραφεί. Ανάμεσα τους ο Γιάννης Χριστόπουλος που είναι αξιόλογος και ανερχόμενος αλλά και ο Ολλανδός Μάσκαντ. Οι πληροφορίες μας πάντως είναι πως ο Μάσκαντ ετοιμάζεται να μπει σε δικαστική διαμάχη με τη Βίσλα, από την οποία δεν έφυγε με τις καλύτερες σχέσεις και ίσως στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Άλλοι 2 προπονητές βρίσκονται σε περίοπτη θέση, τα ονόματα τους όμως δεν έχουν διαρρεύσει. Πιθανό ένας από αυτούς να είναι κάποιος από τους Γερμανούς που είχαν προταθεί, αφού υπήρχαν πολύ καλές περιπτώσεις με θητεία στη Μπουντεσλίγκα.