Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεγάλη νίκη σε ματς θρίλερ!

Μεγάλη νίκη σε ματς θρίλερ!


Σε ένα ματς θρίλερ, η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε νικήτρια και ανάσανε. Έπαιξε με τη φωτιά στο τέλος η ομάδα μας παρότι σαφώς καλύτερη για 90 λεπτά. Τέλος καλό όλα καλά και πλέον πάμε στη διακοπή εντός στόχων.

Α ημίχρονο

Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλο το ημίχρονο μπήκε όμως στο ημίχρονο με σκορ 1-1. Στο 7′ ένα σουτ του Σοάρες πέρασε άουτ. Στο 13′ πρώτη μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Πλατινί να αποκρούεται με υπερένταση σε κόρνερ από το Βέγκα. Στο 18′ πολύ μεγάλη ευκαιρία με το Γκικίεβιτς. Σέντρα του Μαργκάσα, ο Γκικίεβιτς στη πορεία της μπάλας με πλάσα την έστειλε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Σερφά με σουτ, έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 20′ ο Πλατινί ζήτησε πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε παίζεται. 3 λεπτά αργότερα η φάση που σημάδεψε το ημίχρονο. Ο Αλέξα προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, αλλά κτύπησε με τις τάπες το Νούνο Ασσίς. Ο διαιτητής μετά από υπόδειξη και του τέταρτου τον απέβαλε ορθά, με τον προπονητή της Κυρίας στη συνέχεια να κτυπά βίαια με γροθιά τον Ράινερ Ράουφμαν και να αποβάλλεται επίσης. Κόντρα σε όλα αυτά, με την επανέναρξη η Ανόρθωση σκόραρε με το Κολαούτι στο 30 να εκμεταλλεύεται ολιγωρία της άμυνας και να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντέδρασε και έχασε ευκαιρία με τον Αντράντε στο 34′, 1 λεπτό όμως μετά θα μπορούσε να δεχθεί δεύτερο γκολ, με τον Μορέιρα όμως απέκρουσε κεφαλιά του Παβίτσεβιτς. Στο ίδιο λεπτό, ο Ασσίς με κεφαλιά έψαξε τον Γκίκι, όμως ο Γκαλαμάζ τον πρόλαβε. Στο 44′ νέα χαμένη μεγάλη ευκαιρία, αφού  Αβραάμ απέκρουσε στη γραμμή πλάσα του Αντράντε. Τελικά η ισοφάριση ήρθε με πολύ ωραία κεφαλιά του Σκέμπρι στο 45! Μάλιστα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ όμως πρώτα ο Βέγκα απέκρουσε συρτή μπαλιά του Σκάρα και στη συνέχεια η κεφαλιά του Ζοάο Πάουλο Αντράντε έφυγε άουτ.

Β΄ ημίχρονο

Από το πρώτο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε διάθεση να πάρει το παιχνίδι. Στο 47 ο Ασσίς μπήκε επικίνδυνα στη περιοχή, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Στο 54 ο Σοάρες σούταρε, ο Γκαλαμάζ έκανε χέρι και ο Χριστοδούλου έδωσε το πέναλτι. Εκτελεστής ο Σοάρες και 2-1.  Ο Πλατινί έκανε ένα άλλο σουτ στο επόμενο λεπτό με τη μπάλα να φεύγει άουτ και η επόμενη φάση ανήκε στην Ανόρθωση, Μελέ στη περιοχή με τον  Αντράντε να διώχνει με αυτοθυσία. Στο 69′ ο Δημητρίου λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ όμως ο Βέγκα απέκρουσε τη κεφαλιά του. Στο 79′ ο Τζάστιν Μεγκόλο έδωσε υπέροχη ασσίστ στο ΣΚέμπρι που με εξίσου υπέροχο τακούνι έκανε το 3-1! Εκεί που νομίζαμε πως όλα τελείωσαν και η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε ξανά με το Κυριάκου, στα τελευταία 5 λεπτά τα είδαμε όλα. Πρώτα ο ο Σκάρα αποβλήθηκε ορθά στο 85 και στη συνέχεια στο 89, ο Χριστοδούλου έδωσε πέναλτι σε σέντρα (κράτημα του Αντράντε στο Μακρή)! Ο Μορέιρα απέκρουσε στο 89 το πέναλτι του Γκαρσία, η μπάλα πήγε κόρνερ και στην εκτέλεση του ο Γκαρσία σκόραρε με κεφαλιά! Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει με το χρόνο.

Συμπερασματικά

Αφού η νίκη ήρθε, λέμε τέλος καλό όλα καλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σαφώς καλύτερη του αντιπάλου σε όλο το 90λεπτο, με εξαίρεση το τέλος που κόντεψε να αυτοκτονήσει. Πρώτη νίκη σε ντέρμπι και εν αναμονή προπονητή! Κρατάμε την νίκη και την αντίδραση, πάμε να φτιάξουμε τα προβλήματα μας και να δούμε μπροστά