Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπεν Σιμόν: “Έχω συμβόλαιο”

Μπεν Σιμόν: “Έχω συμβόλαιο”


Μέχρι πότε είναι διατεθειμένοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ να περιμένουν τον Μπεν Σιμόν δεν γνωρίζουμε. Ο ίδιος πάντως σε σημερινή του συνέντευξη ξεκαθάρισε πως διατηρεί συμβόλαιο με την Χάποελ και πως είναι περήφανος που ανήκει στην οικογένεια των “κόκκινων”. Βέβαια χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν πως το μέλλον του Μπεν Σιμόν κρέμεται από μια κλωστή, και πως σύντομα μπορεί να προκύψουν εξελίξεις. Το σημαντικό όμως, είναι πως ο ίδιος δεν δείχνει καμιά διάθεση να παραιτηθεί και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να δουν πιο ζεστά άλλες υποθέσεις.

“Είναι η πιο δύσκολη περίοδος στην καριέρα μου. Πιστεύω πως μπορώ να αλλάξω πράγματα, και το πιο σημαντικό που θέλω να ξέρουν, είναι πως πιστεύω στους παίκτες μας. Όταν ο κόσμος κάνει υπομονή και δοθεί χρόνος, τα πράγματα τα αλλάξουν, αυτό που ζητάς δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως να διορθωθούν τα πράγματα”, είναι ένα απόσπασμα από σημερινή συνέντευξη του.

“Δεν μιλάω για τον εαυτό μου”, απάντησε σε ερώτηση εάν είναι απογοητευμένος από τον ίδιο, συμπληρώνοντας “Έκανα την αυτοκριτική μου. Δουλεύω σκληρά και αποδέχομαι την κριτική. Αφιερώνω όλο μου το χρόνο για τη Χάποελ”. Στην ερώτηση που μας ενδιαφέρει άμεσα και αφορά την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Μπεν Σιμόν απάντησε “Είμαι προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ. Έχω συμβόλαιο και είμαι περήφανος που ανήκω εδώ”.

Η Χάποελ έχει τη Δευτέρα δύσκολο αγώνα με την Μπερ Σεβά. Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπεν Σιμόν, εάν έχει σκεφτεί τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση νέας ήττας. Ο Σιμόν απάντησε ότι “Γνωρίζω τι ακριβώς θα συμβεί εάν κερδίσουμε. Μόνο θετικά πράγματα σκέφτομαι”.