Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να επιστρέψει το “μηδέν πίσω”

Να επιστρέψει το “μηδέν πίσω”

sak_8311


Πριν την ισοπαλία κόντρα στον Άρη, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τρέξει ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών. Κύριο χαρακτηριστικό των νικών αυτών, ότι η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι δεν είχε δεχθεί τέρμα. Και ακριβώς στο μηδέν παθητικό είχαν κτιστεί οι άνετες (τις περισσότερες φορές) νίκες και η ανοδική πορεία των πράσινων.

Το σερί έμελλε να σπάσει σε μια στατική φάση, στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όταν ο Τουράμ νίκησε το Μορέιρα από κοντά. Γκολ από στατική φάση αν και εντελώς διαφορετική, πέτυχε και η Άχνα, η αλήθεια είναι όμως πως η ομάδα κινδύνεψε και από φάσεις που δεν ήρθαν από φάουλ ή κόρνερ. Γενικά, στα δυο αυτά παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν το ίδιο καλή αμυντικά και ειδικά στο Δασάκι, ένιωθε στο τέλος τυχερή που έχει το Μορέιρα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον μπαίνει σε ένα σερί από δύσκολα παιχνίδια. Πριν τα Χριστούγεννα αντιμετωπίζει κατά σειρά Ερμή, Αποέλ και Ανόρθωση και συνεχίζει το ’14 με ΕΝΠ, Απόλλωνα και ΑΕΛ. Ξεκάθαρα πρόκειται για παιχνίδια που τα λάθη δεν επιτρέπονται και στα οποία αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατήσει το μηδέν πίσω, θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη. Βελτίωση και άμεσα λοιπόν στα μετόπισθεν.