Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Νιώθουμε έτοιμοι – Υπομονή για την αποστολή” (audio)

“Νιώθουμε έτοιμοι – Υπομονή για την αποστολή” (audio)

img_9030


Λίγη υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσων αφορά την αποστολή του αιωνίου ντέρμπι. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να περιμένει τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε μέχρι την τελευταία στιγμή και αυτό φαίνεται πως γίνεται. Για το θέμα αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι απόψε, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Ανδρέας Δημητρίου.

“Νιώθουμε έτοιμοι για το παιχνίδι, δουλέψαμε στα σημεία που κρίναμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι απόψε. Είχαμε κάποιες μέρες μπροστά μας και το εκμεταλλευτήκαμε. Δουλέψαμε και στα δυνατά μας σημεία που θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε απόψε για να κερδίσουμε. Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι βλέπουμε το ρολόι μας και ο χρόνος δεν περνάει για να ρθει η ώρα να παίξουμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να το απολαύσει τον αγώνα και όλοι οι συντελεστές να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Νιώθουμε και θεωρούμε πως ήμαστε πιο δυνατή ομάδα, όμως αυτό θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο”.

Για το ότι δεν ανακοινώθηκε η αποστολή:
“Κρίναμε σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία η αποστολή να μην ανακοινωνόταν καθώς κάποια πράγματα θα ξεκαθάριζαν τελευταία στιγμή. Ας κάνουμε όλοι λίγη υπομονή, περισσότερο ο κόσμος να σεβαστεί την απόφαση αυτή, και σε λίγο θα λυθούν οι απορίες όλων μας. Θα ξεκινήσουμε με 11 παίκτες, τους έχουμε εμπιστοσύνη, είμαστε ομάδα συνόλου, άρα δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε το ποιοι θα παίξουν. Το σημαντικό είναι ότι το θέλουμε πάρα πολύ, νιώθουμε έτοιμοι και με καθαρό μυαλό θα φτάσουμε στη νίκη”.