Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σερτζίνιο, Λόπο, Φερναντές

Σερτζίνιο, Λόπο, Φερναντές


Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης της μεταγραφικής περιόδου, τόσο θα βγαίνουν κάποια πράγματα προς τα έξω. Ήδη εδώ και μέρες γράφτηκε το ενδιαφέρον για Λόπο, χθες αποκαλύφθηκε το όνομα του Σερτζίνιο, ενώ σήμερα ο Κώστας Καλλής του sentragoal, μιλάει για ενδιαφέρον για το Ρικάρντο Φερναντές.

Για το Σερτζίνιο γράψαμε ήδη από χθες τι ισχύει: υπάρχει συμφωνία, όμως δεν υπάρχει προπονητής! Μόνο αν ο νέος προπονητής (όποιος και αν είναι) θεωρήσει πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να βοηθήσει, θα προχωρήσει η υπόθεση. Παρόμοια είναι τα δεδομένα και για το Λόπο. Έχει γίνει η επαφή, υπάρχει το έδαφος, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει προπονητής δεν μπορεί να προχωρήσει. Τέλος όσον αφορά το Φερναντές, προς το παρόν υπάρχει μόνο φήμη, η αλήθεια όμως είναι πως έχει συμπάθειες.

Για να έρθει κάποιος πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει κάποιος να αποχωρήσει. Χώρος για μια μεταγραφή υπάρχει αφού αποχωρεί ο Μάρκο Σοάρες. Από εκεί και πέρα έχουμε ήδη γράψει πως σκέψεις γίνονται και για τον Εμπέμπα, ενώ σκέψεις γίνονται και για άλλον ένα ποδοσφαιριστή που δεν ικανοποίησε.